|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 19, 2008 3:41:44 GMT -5
"ei, ta väga oluline ei ole. ütleme nii, et Chuck on minu võimuses. oleme me rahul?" küsis ta uuesti poisilt. siis aga märkas, et Chuck proovib minema ja tüdruk haaras kiiresti tema kuuest.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 19, 2008 3:48:46 GMT -5
Õel muie tuli poisi näole. "Muidugi me võiks midagi teha, aga nii palju, kui minus head on, ütleb see, et me tal seekord minna laseksime." ei saanud algul poisski aru, mida ta just ütelnud oli.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 19, 2008 3:51:02 GMT -5
Tüdruk ütles Chuck'ile:"Sul veab, et mul täna hea päev on" ja lasi Chuck'ist lahti teda üles suunates.
|
|
|
Post by Punane Dementor aka Chuck on Apr 19, 2008 3:52:21 GMT -5
Chucki läbis kergendustunne, kui poiss tema eest kostnud oli. "ma väga tänan, teid nmõlemaid!" karjus ta neile mõlemale järgi ise kiiresti ära lennates.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 19, 2008 3:56:35 GMT -5
Les võttis Marcuse ümbert kinni ja lausus:"nii, tema on nüüd läinud, vaevalt, et keegi siin meid segama tuleb." pärast mõningat mõttepausi ütles ta veel:"miks sa minuga varem vestlust ei alustanud?"
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 19, 2008 4:01:14 GMT -5
Marcus kaisutas Les'i vastu. "ma arvasin, et olen sellele juba vastanud, aga väga võimalik, et ma lihtsalt olen selle juba ära unustanud. Sellepärast, et sa olid alati kellegagi koos. ma ei olnud sind üksinda näinud ja sa olid siis minu jaoks lihtsalt üks koolikaaslane. mitte nagu nüüd." hellitas ta tüdrukut ja tegi talle ühe kiire musi.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 19, 2008 4:02:56 GMT -5
"ka minu mälu võis mind just hetk tagasi alt vedada." ja kuulas siis mis poiss rääkis. "mul on igal juhul hea meel, et ma siia laulma tulin." naeratas ta Marcusele.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 19, 2008 4:07:13 GMT -5
Marcus naeratas."Ja mina ei saaks enam õnnelikum olla. Kas sa metsa ei taha edasi liikuda? Ühe koha peal on imelik olla koguaeg, minu jaoks." seletas Marcus, kuid hakkas siis kaaluma võimalust minna lossi tagasi.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 19, 2008 4:09:05 GMT -5
"kõige, mida sa soovid kullake." hakkas Les metsa poole sammuma.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 19, 2008 4:35:30 GMT -5
Marcus muigas tüdruku sõnade peale. "Millal me lossi läheme?" küsis ta, kuigi ei tahtnud mõnusat hetke ära rikkuda.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 19, 2008 5:01:25 GMT -5
Les oli selle täiesti ära unustanud. "ükskõik, millal sa tahad. läheme kohe?" pöördus ta poisi poole.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 19, 2008 11:11:31 GMT -5
Poiss lausus mõtlemata:"Ei, ärme kohe küll mine." ja naeratas seejärel. "lähme metsa?" tahtis ta ikkagi teada, kuhu nad suunduvad.
|
|