|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 15:19:44 GMT -5
Sellist asjade kulgu polnud Les küll oodanud, küll aga ei saanud ta midagi ette heita. "ja kas see on tasu, mille ma saan iga kord, kui sulle andeks ei anna?" naeratas ta Marcusele.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 15:21:03 GMT -5
"ära liialt ära harju." hoiatas teda poiss. "ma olen siiski vaba hing. võib-olla kohati liigagi vaba. sa ei tea minust veel paljut ja olulist." täiendas ta end veelgi.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 15:21:51 GMT -5
"aga miks mitte?" suudles tüdruk teda pikemalt tagasi.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 15:23:47 GMT -5
see oli hea. see meeldis Marcusele. ta suudles teda tagasi. mis kõik võis vaid ühe õhtuga juhtuda. "kui sa ära ei hirmu ja kohe hullunult minema ei jookse siis räägin." ütles Marc ettevaatlikult.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 15:25:37 GMT -5
"luban!" ütles ta kähku ja tegi ta ausa ja tõsise kuid armsa näo pähe.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 15:26:37 GMT -5
ei tahaks seda veel talle ütelda, ent valetada pole ka ilus ja mitte just Marcusele kohane. okei, ta räägib välja. "oled sa ikka täiesti kindel, et kuulda tahad?"
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 15:27:18 GMT -5
"sajaprotsendiliselt, või rohkemgi, kui tahad, kallis."naeratas ta poisile.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 15:31:30 GMT -5
hea küll. eks ma siis proovin. "okei. fakt on selline, et ma olen vampiir. see on umbes midagi taolist, nagu on animaagid, ainult, et ma ei muutu kelleksi teiseks otseselt. ma olen mina ise, kuid verejanu kasvab ajapikku. mul on vaja juua umbes kord kuus inimese verd. siis püsin ma elus. kuid mitte palju, ainult natukene. asi pole väga hull. ehmatasin su ikka väga ära?" kartis poss.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 15:33:23 GMT -5
"sa teed nalja?!? sina, vampiir! Les ei suutnud oma kõrvu uskuda. "see on kõige õnnelikumaks tegev asi, mis ma mõne nädala jooksul kuulnud olen! ma suudlesin vampiiri!" Les oli ekstaasis. Vampiiriarmastus oli tal tõesti suur.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 15:35:07 GMT -5
Marcus oli väga rahul, et tüdruk sellesse positiivselt suhtus. ikkagi esimene inimene, kellele ta oma saladust avaldab. "ja sa võid seda teha igakord, kui mind näed." naeratas ta viimase tüdruku lause peale. "ja see toitumine sind ka ei häiri?"
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 15:37:28 GMT -5
Les oli väga rahul Marcuse lause peale. ta suudles teda veelkord enne, kui ta midagi üldse ütelda jõudis. kui ta aga vere joomise kohta küsis, oli tüdrukul juba vastus olemas:"nagu ma mainisin, loen ma raamatuid vampiiridest, ma tean, kuidas, kui tihti, miks jne nad inimese verd jooma peavad. ka seda tean, et teie sülg on raviva toimega. ja nii sinu, kui enda ohutuse jaoks, võin olla sinule doonoriks. ma tean, et sa ei võta rohkem, kui vaja on. ja ma tean ka, kui maitsev veri ise on."
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 15:39:39 GMT -5
kõik oli oodatust palju paremini läinud. imeline tüdruk, tema ees, kes saab temast aru. oskab, teab ja huvitub. selliseid ei ole ta kunagi varem kohanud! "kas sa oled selles täiesti kindel?" küsis ta Les'ilt seoses doonorlusega.
|
|