|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 13:23:59 GMT -5
Les jalutas ümber järve. ta oli teinud nii, kuis Lexie soovitas, ta läks sinna laulma. kui vabastav see oli. mitte kedagi ei olnud läheduses. ta lihtsalt laulis oma lemmikuimaid lugusid.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 13:28:47 GMT -5
Marcus mõtles natuke järve läheduses olles ja otsustas ühe Ravenclawlase peal nalja saada. "kui sa veel paari tooni võrra kõrgemalt laulaksid, võiksid lossi aknad puruneda. mina sinu asemel nii suuri kulutusi küll enda arvele vabatahtlikult ei paneks.." ja manas õela muige näole.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 13:30:29 GMT -5
"ja kui mina nii terava keelega oleksin, kardaksin sellest ilma jääda." lausus ta õelalt vastu."kui tahad, võin selle ise ära lõigata."
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 13:32:10 GMT -5
Marcus krigistas selle peale hambaid. sai aga kohe oma nö šokist üle ja tegi vastulöögi:"muidugi ei oleks sul ju siis ka mingi probleem endal ka juba kõri läbi lõigata. ei suudaks selliste hingepiinadega elada, ega?" ja tegi minestuse žesti.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 13:33:12 GMT -5
"te, Slytherinlased pole ainukesed, kes väga õelad võivad olla. sa vaatad ühele samasugusele praegu otsa." olid Lesi sõnad ja ta pööras tagasi järve poole.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 13:34:39 GMT -5
"noh, kui sa just nii ütled" sõnas ta ja pööritas silmi. "aga kui ma ausalt tunnistan, jah, ma võin ka aus olla, siis on sul ilus lauluhääl." tunnistas ta tõega.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 13:36:22 GMT -5
Les oli natukene meelitatud äsja kuuldud sõnades. ta tegi kannapöörde ja silmitses noormeest. "Ja Slytherinlased ei pruugi üldse õelad olla. te suudate isegi päris viisakad olla, kui tahate." lausus ta põsed natuke õhetades.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 13:38:25 GMT -5
"ära sa liiga palju ka looda. ma võin vägagi õel olla. räägi, kas on veel põhjust peale laulmise, miks ma sind sellisel kellajal siin kohtan?" pidi Marcus küsima. tavaliselt oli tema sellisel kellajal seal. nüüd oli keegi aga tema territooriumile tulnud.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 13:40:10 GMT -5
"usun, usun. ega ilmaasjata nelja erinevat maja tulnud. põhjus oli laulmine. väljaelamine. pingete maandamine. elust rõõmu tundmine. muidugi oled sina õige inimene kellele seda ütelda." lausus ta maha vaadates.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 13:43:07 GMT -5
Marcusele ei meeldinud Les'i viimane lause. "minul oli ka perekond ja mina olin ka noor. ka minul olid lõbusad ajad...... minevik tuleb maha jätta ja edasi elada." lausus ta ja istus ühe kivi peale.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 13:44:19 GMT -5
Les sattus veidi segadusse."olid? kordas ta. "mis nendest siis nüüd saanud on, et sul OLI perekond?" küsis Les, kes mõtles jõuda ka Marcuse sisemuseni.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 13:48:02 GMT -5
"olid jah. ma ei ole nendega suhelnud juba mitu aastat. kuigi ma käin suvel kodus, ei kohta ma neid seal peaaegu kunagi. rääkimist ma ei mainigi." avas end Marc natuke.
|
|