|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 14:23:44 GMT -5
Les ei saanud algul aru, mida poiss oli ütlenud, sest see käis nii kähku ja teemast välja. järele mõeldes sai ta aru ja üllatunud näoilme tuli tahtmata ta näole. "ega ka sinu omadel väga viga pole. räägi mulle, miks sa omal juukseid kasvatad, midagi kindlat?"meelitas ta poissi.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 14:25:05 GMT -5
poiss vaatas korraks oma juuste poole, kui aru sai, mida tüdruk mõtelnud oli. "ei midagi kindlat, jällegi üks asi, mis mu vanaisa meenutab. naeratas ta tüdrukule. seejärel hakkas midagi ütlema, kuid sõnu ei tulnud suust välja. kõik jäid kurku kinni.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 14:26:08 GMT -5
"mulle meeldib." naeratas ta. "tahtsid sa midagi ütelda?" küsis ta nähes poisi suud.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 14:27:31 GMT -5
"eiei, ei, ei, ei midagi." proovis ta end mitte reeta. "mis on kõige hullem vigastus, mis sul olnud on?" pidi ta teada saama.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 14:37:36 GMT -5
"küll sul on alles imelikud küsimused" imestas Les veidike. mõne aja pärast lausu:"ma arvan, et see oligi kord, kui mu vanaisa täiesti hulluks läks. mõtles, et ma olen ta eks-naine, samat kasvu, sarnased juuksed. oli öö, läksin kööki juua võtma. väljas oli parajasti äikesetorm. mitte väga suur, aga pidevad välgatused olid. ma ei tahtnud kedagi üles ajada ja ei pannud tuld põlema. ja siis ta tuli. vaikselt. ma ei kuulnud midagi. alles siis, kui ta nugatehoidlast ühte suurt lõikeriista võtma hakkas, kuulis, kuis see riivast äärt. ja järgmisel hetkel ta oligi mul ees. hakkasin karjuma, isa ärkas üles ja tuli kohe appi. külmutas vanaisa ära, ma sain minema, aga selle haava jõudis ta ikka teha. pärast seda viidi ta Azkabani. ta polnud mulle kunagi meeldinud. ja nagu näha juuresolevalt pildilt, said sa just osa minu monoloogist." ütles ta naeratades.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 14:38:18 GMT -5
"ja sa valu ei karda?"ei saanud ta küsimata jätta.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 14:39:02 GMT -5
"ei, tegelt mitte." kõlas tema lihtne ja kiire vastus.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 14:40:22 GMT -5
Marcus sattus täna päris hoogu. "on sul mingeid imelikke arvamusi, hobisid? midagi, mida teistel ei ole, suhtumist. ükskõik mida." ja sammus tüdrukule natukene lähedamale, kuna oli vahepeal juba päris kaugele taas läinud.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 14:41:18 GMT -5
"noo, mul on kiindumus ämblikke vastu, põhjus, miks mulle keelatud mets meeldib. ma ei ole siiani aru saanud, miks ned inimesi, võlureid ei salli. kas sa tead, miks?" tahtis ta väga teada.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 14:42:26 GMT -5
Marcus naeris Lesley vastuse peale. "ei, ei tea, tõesti." naeratas ta tüdrukule, olles lummatud temast, tema kehahoiakust, mõtlemisest.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 14:43:33 GMT -5
"huvitav, kas äkki Hagrid teab?" arutles ta justkui omaette, nagu tavaks oli saanud.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 14:45:09 GMT -5
"Võib isegi teada." mõtiskles ta võimaluse üle. tulles tagasi aga tüdruku vastuse peale, lausus ta:"Et sul on siis kiindumus loomade vastu? ja vampiiride?"
|
|