|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 15:40:34 GMT -5
"ma oleksin rohkem kui õnnelik selle üle!" lausus ta ja suudles poissi veelkord.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 15:41:34 GMT -5
Marcus naeratas tüdruku vastuse peale. seejärel suudles teda tagasi.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 15:43:45 GMT -5
Les mõistis, et on ka toredaid meessoost isikuid olemas. üks oli tema ees, siinsamas. ta oli rohkem kui täiuslik. ja kuna ta oli nii kinnine, ei usaldanud just paljusid, oil tõenäosus, et ta Les'i petma hakkab väike. Mehi on vaja ka naiste enesehinnangu tõstmiseks, ajaviiteks ja meelelahutuseks, oli Les'i esimesed punktid, mis ta mõttes üles kirjutas.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 15:45:25 GMT -5
"kas see on uni?" küsis Marcus igaks juhuks Les'ilt. ta istus ühe puu tüve najale koos neiuga maha ja vaatas järve.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 15:46:19 GMT -5
"kui see on, siis paganama hea veel pealekauba." vastas Les poisile ja jälgis nautis ilusat vaatepilti.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 17, 2008 23:32:48 GMT -5
"Kas sa tead juhuslikult mis kell võib olla?" küsis poiss. mitte et tal kuhugi kiiret oleks aga, et teada, kui kaua võib end veel vabalt tunda.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 23:41:09 GMT -5
"kui aus olla, siis ei tea." vastas Les. "kas läheme?"
|
|
|
Post by Punane Dementor aka Chuck on Apr 18, 2008 5:36:35 GMT -5
Chuck oli otsimas rõõmuallikat. seda mitte nähes, mõtles järve olemasolu nautida. seal oli aga üks armastajapaar ja see oli üks korralik söömaaeg, oi kui korralik. neil on kindlasti häid mälestusi! ja läks vaatama, kes täpsemalt seal puu all istuvad.
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 18, 2008 6:11:14 GMT -5
"ei, ärme veel mine. siin on mõnus küll." lausus ta rahulikult. eemal aga nägi ta dementorit hõljumas. ta hakkas Les'i raputama, et näidata ka temale, et teda rünnatakse. siis aga muigas.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 18, 2008 6:23:04 GMT -5
Les ei saanud algul aru, mida Marcus togib, aga siis nägi et CHUCK on jälle liikvel. Les tõusis püsti ja asetas käed risti rinnale ja togis jalaga maad.
|
|
|
Post by Punane Dementor aka Chuck on Apr 18, 2008 6:35:55 GMT -5
Chuck märkas et see oli Les. ta ehmatas ja pidi tegema järsu pidurduse, et mitte Les'ile otsa hüpata. siis ta jäi nende ette seisma. ja vaatas häbenedes Les'ile otsa. "hei! ma ei teadnudki, et teie siin käite." lausus ta häbelikult ja närviliselt.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 18, 2008 6:50:18 GMT -5
"ma ei teadnud, et sina samuti siin ohvreid valimas käid." kortsutas Les kulmu. "ma ju ütlesin, et sa Sigatüüka rahule jätaksid, aga ei, mida sina teed, tuled veel mulle ka kallale! kus on su kasvatus?!?" sõimles ta Chuck'iga.
|
|