|
Post by Daria Dryfn on Apr 19, 2008 13:18:57 GMT -5
Daria ohkas ning noogutas seejärel. ,, Sa siis oleksid midagi teist teinud ? Mulle meeldivad loomad ja ma ei taha kellegile inimestest ka kõri kallale minna. Mul ei jäänud muud võimalust. " sõnas ta murule sülitades ja vaatas korraks enda ette ja siis tagasi Lesley poole. ,, Arvatavasti oleksid sa sama teinud , kui sa valu oskaksid kannatada. " lausus ta summutatud ohkega ja irvitas siis vaikselt, silmitsedes enda uusi arme.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 19, 2008 13:20:34 GMT -5
"ütelnud, oleksin enda oma veidike vähemalt loovutanud. Aga millest üldse selline verejanu??" ei olnud Les siiani pihta saanud.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 19, 2008 13:24:02 GMT -5
Daria vaatas Lesley poole ja raputas turtsatades pead. ,, Sa ei teeks seda, kui sa teaks mis sinust saada võib. Ma olen vampiir noohh! On tõesti raske aru saada ? Mind hammustati , imeti verd ! " sõnas ta peaaegu karjudes ja vaatas enda ette. Näo ilme muutus taas emotsioonituks, nagu olid ka tüdruku rohelised silmad. See oli üks kaitse positsioonidest , mis oli üks tõhusamatest asjadest . Vaikselt pead kallutades, keeras ta pilgu Lesleyle.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 19, 2008 13:28:42 GMT -5
Les oli lugenud vampiiridest raamatuid. nii ei saada vampiiriks, ta teadis seda. kui sinusse satub vampiiri verd, siis vampiiri veres olevad osakesed toimivad kui viirus ja omavad sinu rakud ära. hammustades said sa surma. ja oma verd loovutada mõtles ta küll näiteks omal sõrme katki hammustada, sellest ei juhtuks mitte kui midagi. "nüüd räägid sa küll segast juttu. Metaformaag ja vampiir?" ütles ta, kuigi tegi kiire järelduse, et oli olemas mitmeid liike erinevaid vampiire, kuna ta teadis siis juba kahte.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 19, 2008 13:30:38 GMT -5
Daria tegi sõrmega ringi oimukohale ja vilistas. ,, Enne vampiiriks saamist olin ma metaformaag ... Peale vampiiriks saamist, jäi mul metaformaagia võime alles ... Said selgusele ? " küsis ta kulme kergitades. ' Mõni on vast täielik lollakas ' , mõtles tüdruk ja vaatas ikka veel Lesleyd, kuid peagi vaatas ta tüdruku õlast mööda, taga laiuvaid puid.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 19, 2008 13:36:40 GMT -5
OT: PÄRAST! mitte peale.
Les mõtles äsja kuuldu peale ja sai vist milleski selgusele. Ta noogutas Dariale, kuigi jäi siiski mõtlema, kui loogiline on see, et kui sind hammustatakse ja sellest sa muutud kellekski või millekski teiseks??
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 19, 2008 13:38:44 GMT -5
OT : No sorry Daria najas näole väikese naeratuse kui nägi Lesley noogutust. ,, Minuga on hetkel kõik korras ja ma suundun lossi nüüd ... Sa võid siia jääda kui väga tahad. " sõnas ta tüdinult ja jalutas vaikselt edasi, pistes käed taskusse.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 19, 2008 13:48:19 GMT -5
"kui sa märganud ei ole, hõljun ma ikka veel sul kõrval." pidi Les Daria'le meelde tuletama.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 19, 2008 14:02:35 GMT -5
Daria vaatas korraks üle õla ja kehitas õlgu. ,, Minugi pärast võid sa ka roomata. " pomises ta natuke raevukalt, ise edasi sammudes.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 19, 2008 14:23:33 GMT -5
Kuna Les oli siiani teistsugustest vampiiridest lugenud, huvitas teda, millised on tema vajadused. "räägi mulle, kui tihti pead sina verd jooma? ja kas inimese oma?"kõlas tema asjast huvitunud hääl.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 19, 2008 14:26:22 GMT -5
Daria kortsutas kulme ja keeras end siis täiesti Lesley poole. Kuuldes rida küsimusi, ohkas ta vaikselt. ,, Minusugusel tekib verejanu täiesti tavalisel ajal ... Ei ole ainult inimese oma, ma võin vabalt ka hobuse verd juua ... " sõnas ta vaikselt, end kotkaks muutes ja kiirelt minema lennates.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 19, 2008 14:40:45 GMT -5
Les vaatas, kuhu Daria lendas ja sõitis seejärel ise samuti lossi.
|
|