|
Post by Daria Dryfn on Apr 17, 2008 7:31:17 GMT -5
Daria vaatas ikka veel uudishimust ringi. End moondada ta ei kavatsenud, vaid urises Lesley poole, paljastades rea valgeid hambaid.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 7:34:42 GMT -5
Les naeris valjult, lennutas hundi endast natuke eemale nähes, et Dariale see ei meeldi. jah, ta oli kindel, et see oli Daria. lendasid koos lossi poole. üsna ukse lähedal maandas nad mõlemad.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 17, 2008 7:43:29 GMT -5
Daria raputas pead ning haukus kui Lesley ta maha pani. Lõrisedes, astus ta ründevalmis olekus Koolivanema poole. ,, Ütlesin et võin rünnata. " mõtles neiu ja hüppas hundina Lesley poole , ise teda tugevalt säärest hammustades.
Peatselt lasi ta tüdruku jalast lahti ning jooksis metsa poole tagasi, ning sealt edasi sisse. Miskipärast tahtis ta just hetkel metsas olla , rahulikult ja omaette. Ilma et keegi teda segaks, kuigi hetkel oli temaga kõik korras. Piisavalt sügaval metsas, moondas ta end ükssarvikuks ning jalutas siis rahulikult lagendikule, kus ta enne oli ja vaatas seal ringi.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 7:45:30 GMT -5
OT: sa kirjutad liiga palju edasi, ma ei saa vahepeal midagi teha ju nii
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 17, 2008 7:54:18 GMT -5
Võin vähemaks võtta, aga ma annan ju sulle kirjutamise osa ka Noo hammustasin ja tõmbasin uttu.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 7:56:32 GMT -5
just. ma oleksin võinud vahepeal sulle see 'freeze' loitsu peale panna, mis mul ka plaanis oli, kui ma lõpuni veel lugenud polnud
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 17, 2008 8:01:29 GMT -5
HÄÄHÄÄ! ;D
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 13:20:22 GMT -5
Les parandas enda haava kiiresti, nagu oli enne ka temal teinud. seejärel hüppas kähku jälle luua selga ja sõitis sinna, kuhu oli näinud hunti minemas. Les nägi ja arvas, et teda ei märgatud ja seepärast oli tal eelis, sest nüüd oli ta 100% kindel, et see oli Daria. ta nägi, kuidas loom muutis enda kuju. oli nüüd ükssarv. ta oli tahtnud küll looma peatada, aga mõtles, et tegelikult on see kulli mängimine mõneti lõbus. nii ta jälgisiski, mida Daria seekord kavatseb ette võtta.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 18, 2008 13:04:32 GMT -5
Daria viis siis pilgu taeva poole ja muutis end siis kiirelt tagasi hundiks, kuid seekord polnud ta hall vaid üleni must. Midagi köhimise moodi tehes, viis ta pilgu oma käpale ja silmitses seda korraks. ,, Kuradi valus ! " mõtles tüdruk, ise igasuguste sõnadega mõttes vandudes. Silmi pööritades, muutis ta end tagasi inimeseks ning jalutas siis kätt vaadates metsast tagasis sisse, ise vahpeal pilke üle õla Lesleyle viies ning suuna lossi poole võttes.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 18, 2008 15:35:53 GMT -5
Les sõitis üsna Daria lähedale, oli temaga praktiliselt samal kõrgusel. "oled tänaseks lõpetanud?" küsis ta muigega.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 19, 2008 6:16:42 GMT -5
Daria vaatas Lesley poole üle õla, ning irvitas vaikselt. ,, Tahad teeme kindlaks ? Kui ma poleks, ei huvitaks oleksid sa minust kõrgemal või ei ... Ma teeksin nii, et sa kukuksid kasvõi teadvusetult maha ja läheksin otsekohe su kõri kallale... Kuna tunduvalt , ei tee ma seda, siis on mu verejanu kustutatud. " sõnas ta silmi kissitades ja näitas oma rannet.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 19, 2008 11:09:24 GMT -5
"Sa jõid e n d a verd??" küsis Les imestuse ja hirmuga.
|
|