|
Post by Daria Dryfn on Apr 12, 2008 6:57:06 GMT -5
Sigatüüka lossiväravad avanesid ning nendest astus välja väike esimese klassi õpilane, Daria. Tüdruk vaatas korraks ringi ja hingas hommikulist õhku sügavalt sisse. Kerge muige saatel jalutas tüdruk Keelatud Metsa poole.
Metsani jõudes, vaatas Daria oma roheliste silmadega puid, mis tema ees laiusid. Loomulikult lõi ta kohe kartma, kuna selle metsa kohta on väga paljusid jutte räägitud, ja mitte häid jutte. Kuid isiklikult Daria polnud seal kunagi käinud. Vaikselt kummardudes ja üht käbi kätte võttes, jäi Dairia seda käes loopima.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Apr 14, 2008 8:55:03 GMT -5
"Ma ei soovitaks sul sinna minna." Ütles Hermy tema juurde tulles.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 14, 2008 9:05:00 GMT -5
Daria keeras pilgu Gryffindorlasele ja turtsatas vaikselt. ,, Mis sa arvad, oleks mulle ohtlik seal ? " küsis ta kulme kergitades ja viis pilgu tagasi metsale.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Apr 14, 2008 9:10:27 GMT -5
"Sa ei tea mis hirmsad olendid seal elavad." Ütles Hermy väriseva häälega . "Ma ükskord käisin karistusena , ja ma kohe ÜLDSE ei taha tagasi minna." Lisas ta.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 14, 2008 9:35:53 GMT -5
Daria turtsatas taaskord. Nagu teda huvitaks ka mingisuguse Gryffindorlase soovitus. ,, Ju siis need elukad ei tea kes ma olen." lausus ta napisõnaliselt ja viskas käbi metsa sisse. Vaikse ohkega, otsis ta maast uue ja hakkas taas seda loopima.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Apr 14, 2008 9:40:10 GMT -5
"Ma üldse ei taha sind käsutada , see on lihtsalt soovitus" Rääkis Hermy.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 14, 2008 10:29:49 GMT -5
Daria irvitas valjult ja vaatas Hermionele otsa. ,, Aga miks sa soovitad seda Slytherinlasele ? " küsis tüdruk lõbusalt ning vaatas siis Hermionele täpselt silma.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 14, 2008 10:34:01 GMT -5
Kaugusest tuli Les, kellel oli algselt plaanis minna Hagridi juurde, kuid märgates teise klassi õpilast ja prefekti, suundus ta nende poole. "ja mis kurjad plaanid meil siis täna on seoses keelatud metsaga, teise klassi õpilane?" küsis ta nõudvalt Darialt.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 14, 2008 11:08:35 GMT -5
Daria hingas sügavalt sisse, olles ikka veel Lesley poole seljaga. Silmi pööritades, surus ta käed rusikatesse ja keeras end ringi. ,, Loogiliselt võttes : Kui mul oleksid kurjad plaanid, siis ma tuleksin siia öösel ja tuleksin hommikuks tagasi, verise lõuaga. Kui ei võta loogiliselt, siis täna mul ei ole mingisuguseid kurjasid plaane. " lausus ta irvitades, samas säilitades rahu.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 14, 2008 11:13:24 GMT -5
"Kurjaks plaaniks nimetan ma ka seda, kui sa sinna sisse astud, ilma õpetaja loata." selgitas end Les.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 14, 2008 12:03:43 GMT -5
Daria keeras pilgu metsale ning astus sinnapoole naerupahvaka saatel. ,, Vahepeal on isegi mul vaja sinna minna, kui keegi ei soovi siia kooli ohvreid. " sõnas ta aeglaselt kuid jäiselt ja vaatas mustaks muutunud silmadega Lesleyd.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 14, 2008 12:31:57 GMT -5
"Et sa oled midagi enamat, kui metaformaag?" küsis Les ja vaatas teda natuke haledate silmadega.
|
|