|
Post by Daria Dryfn on Apr 14, 2008 13:52:09 GMT -5
Daria istus vaikselt tagasi pakule ja vaatas kaalutlevalt Lesleyd. ,, Ei tohi igat ühte usaldada nagu tegin mina. Mis sa arvad, kas Beauxidel pole vaheaegu ?! On küll kusjuures ... Ma läksin ühel ajal koju ja seal ma läksin ühele tuttavale järele ... Siis ta lihtsalt ründas mind ... " turtsatas ta vaikselt ja viis pilgu maha. ,, Ja nüüd sa siis tahad ka teada, kes ma täpsemalt olen ? " küsis ta pilku tõstes ja irvitas Lesley poole.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 14, 2008 13:55:34 GMT -5
"ega just ära ei ütleks sellest informatsioonist. aga kas sul ei olnud siis võlukeppi kaasas, et end kaitsta?" oli Les natuke segaduses.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 14, 2008 14:02:07 GMT -5
Daria raputas lõbusalt pead ja viis pilgu latvadele. ,, Ei olnud ... Ja mis sa arvad ... Teadsin ma neid loitse või ? Teadsin ma kilbiloitsu? " küsis ta natuke hüsteeriliselt, silmad mustaks muutudes. Pilku tagasi ta veel Lesleyle ei viinud.
,, Ma pole enam tõesti tavaline nõid ... Olen nüüd ka teine olevus ... Osaliselt peaksite õnnelikud olema , et ma suudan end ise kontrollida, kuid vahest ei suuda ma seda teha ning juhtub midagi väga halba... " lausus ta vaikselt , tundes kuidas hambad natuke pikemaks muutuvad. ,, Parem kao ära siit või loitsi kilbiloits ette... Igaks juhuks. " soovitas tüdruk ja vaatas kiirelt enda põlvi ja pigistas käed rusikatesse.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 14, 2008 14:05:55 GMT -5
"Imperturbable" sosistas Les vaikselt. "liigume edasi?"
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 15, 2008 8:33:39 GMT -5
Daria pööritas vaikides silmi ning viis pilgu metsa sügavustesse. ,, Edasi lähen ma ise, mul poleks soovi, et keeg saaks kannatada .. Eriti minu koolist ... " kergitas ta kulme ja vaatas lõpuks pead kallutades Lesleyd.
Peatselt suunas ta kiire pilgu lossi poole ning judistas end korraks. Kiirelt tõusis ta püsti ja liikus vaikselt edasi, astudes üle maha kukkunud okste ning toetus siis vastu ühte puud ja surus küüned vastu tüve. ,, Palun ... Mine ära nüüd! " sisistas ta läbi hammaste Lesleyle.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 15, 2008 11:40:55 GMT -5
"ma ju räägin, ma ei saa seda teha. õpilastele on keelatud olla keelatud metsas. mul on kaitsekilp peal ja võlukepp on ka kindlas kohas olemas. kas me nüüd liiguksime?" küsis Les nõudlikult ja kannatamatult.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 15, 2008 12:37:58 GMT -5
Daria tõstis nüüd irvitades pead ja astus vaikselt Lesley juurde, rohkem lähenedes tolle kaela juurde, kuid mitte selleks, et teda hammustada,vaid hetkeks hirmutada . ,, Kas ma ei öelnud selgelt, et praegu minuga ei ole ohutu olla ? " küsis ta pool sosinal, silmad pidevalt tumedamaks muutumas ja hambad kihvadeks muutumas.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 15, 2008 12:48:10 GMT -5
"ütlesid tõepoolest, sellepärast ma ju kaitsekilbi peale paningi. ja sellega sa mind ei hirmuta."seletas Les.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 15, 2008 12:55:39 GMT -5
Daria raputas pead ning tõmbas pea korraks eemale. ,, Arvad sa tõesti et su kaitsekilbike mõjub või ? Sama hea , et paned kummituse ette kaitsekilbi ette . Ta saab sellest niisama ka läbi lennata, niisama hästi nagu mina saaksin sinu kilbikese läbi hammustada. " irvitas tüdruk lõbusalt , pannes käed seljataga risti ning vaatas metsa sisepoolele.
,, Tule järgi kui tahad. " kehitas ta õlgu, keerates end kiirelt kanna peal ringi ja jooksis kärmelt metsa keskpoole, hüpates üle kändude ja murdunud okste ning puude . Kordagi üle õla vaatamatta, jooksis tüdruk edasi, kiirendades pidevalt sammu.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 15, 2008 13:00:53 GMT -5
Les kutsus oma luua enda juurde, mis tema imestuseks ka kohale jõudis. hüpps siis selle peale ja hakkas teda jälitama asja ülevamalt poolt vaadates. seejärel ta karjus, et tüdrukule teada anda:"ma olen sul lähedal, minust sa nii kergest lahti ei saa." ja muigas omaette.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 15, 2008 13:24:00 GMT -5
Daria vaatas ülesse ning kiirelt siis paremale-vasemale. Silmi pööritades , tormas ta ühe puu juurde ning muutis end kiirelt oravaks ja ronis siis okste varju , ise hingeldades. Kulme kortsutades, jäi ta kangestunult ootama.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 15, 2008 13:25:31 GMT -5
vaadanud korraks kõrvale kaotas ta Daria ära. seejärel sõitis tagasi paika, kus oli teda viimati kohanud ja jäi kuulatama, et ta liigutaks või midagi sahiseks.
|
|