|
Post by Daria Dryfn on Apr 14, 2008 13:00:40 GMT -5
Daria lõi käega vastu laupa ning vaatas irvitavalt korraks metsa ja siis Lesleyd. ,, Usaldan saladusi neile, keda vähegi usaldan. Kahte ma ei usaldanud, aga nad said ikka teada. Aga hetkel ... Kui ma ei tule siis kahe tunni pärast tagasi on sul õigus mind otsima tulla ... Ma tahan vahest üksinda kusagil metsas ka kolada . " lausus ta rahulikult , silmad aeglaselt roheliseks tagasi moondudes ja nägu emotsioonituks muutudes , vaatas neiu pead kallutades koolivanemat.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 14, 2008 13:07:31 GMT -5
"Kui väga sul sinna ka vaja minna ei oleks, on see siiski keelatud" lausus Les tõsiselt teda altkulmu silmitsedes.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 14, 2008 13:11:42 GMT -5
Daria kehitas õlgu ning astus metsa ääres olevate puude juurde ning toetus ühele nendest ja võttis maast ühe käbi kätte. ,, Eks sa tule minuga kaasa, kui sul hirm ei ole... " sõnas ta irvitades ning sammus metsa sisse, jäädes kaks meetrit väljapääsust seisma, keeras ta kulmu kergitades end Lesley poole.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 14, 2008 13:13:39 GMT -5
"kui sa just nõuad.." vastas Les ja lähenes Dariale pilguga küsivalt metsa poole suunates.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 14, 2008 13:17:28 GMT -5
Daria turtsatas , kuid lõbusalt ja liikus edasi. ,, Ja ütle oma sõbrannale , et ta kaasa tuleks ... Äkki tapab mu veel ära ka. " irvitas ta õelalt ja viis pilgu Hermionele ning siis tagasi Lesleyle. Kannapealt ringi keerates , astus ta kulme kergitades edasi.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 14, 2008 13:21:54 GMT -5
"sõbrannale? mõted ka, mis sa räägid? lähme nüüd, muidu on siin hoopis teisi mõrvu oodata. Herm, ma soovitan sinul siia jääda." lausus Les ja sammus metsa.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 14, 2008 13:26:01 GMT -5
Daria irvitas vaikselt ja astus rahulikult edasi ning hüppas vaikselt üle ühe mahakukkunud puu ja maandus kassihüppel. Kerge muigega liikus ta vaikselt edasi ja asetas käed taskusse.
,, Kui sa mõtled " teisi mõrvu " , siis sa võibolla eksid ... Võibolla ka mitte, ei tea kunagi ette. " lausus ta jäiselt, kuid samas rääkis ta vaikselt ja astus aeglasemalt edasi.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 14, 2008 13:36:37 GMT -5
"sellepärast ma sinuga kaasa tulingi.." ütles Les. Ta liikus aeglasemalt, pidas Dariaga sammu vaadates huviga, mida tüdruk teeb. "kaugele me teel oleme?"
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 14, 2008 13:39:41 GMT -5
Daria keeras pilgu korraks üle õla Lesleyle ja kehitas ükskõikselt õlgu. ,, Ma ise ka ei tea ! " pomises ta vaikselt ning pigistas silmad kinni ja maandus siis kergelt ühel tüvel ja vaatas kaalutlevalt tagasi lossi poole. ,, Äkki oleks tõesti parem, kui sa läheksid oma sõbranna juurde ... Siiski ei tahaks ju kellegile haiget teha ... Ja pealegi, ma olin juba ühe korra su elupäästja ... " sõnas ta pilgu suunates Lesleyle.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 14, 2008 13:42:22 GMT -5
"ei lähe ma midagi, muidu tuleb sinul pahandusi." kõlas Les'i kindel vastus. "seoses selle elupäästmisega, aitäh, aga praegu olen ma täie tervise juures ja võlukepp on mul ka käepärast." ütles ta ja võttis selle kindlustundeks välja.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 14, 2008 13:46:24 GMT -5
Daria astus aeglaselt Lesley juurde ning võttis tüdruku võlukepi rahulikult käest ja vaatles seda. ,, Ära korda parem sedasama viga mida tegin mina .. Uudishimu tapab. Aga vahet ei ole ... Mina ei vastuta kui kannatada saad... " lausus ta surudes võlukepi kiirelt tüdrukule pihku ja kiiremini veelgi keeras ta neiule selja, asetades käed rinnal risti.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 14, 2008 13:49:11 GMT -5
"ja kui tohib teada, mis oli sinu viga? ei saa ju mitte korrata midagi, mida sa ei tea"
|
|