|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 9, 2008 10:19:08 GMT -5
Ühel mõnusalt soojal hommikul sammus Les kindlal sammul läbi Suure Saali Ravenclaw laua poole, et oma suurt söögiisu rahuldada. saal oli tühi ja ta lootis, et keegi, ükskõik mis majast võiks veel siseneda.
|
|
|
Post by notid on Apr 13, 2008 5:38:38 GMT -5
Lexie tuli vaikselt suurde saali. Saalis oli ainult üks inimene, aga eks praegu oligi natukene vara. Ta läks koheselt Ravenclawi laua juurde ja istus selle taha. Ta võttis kätte kohvikruusi ning hakkas seda jooma. Ning teises käes oli tal röstisai. Ta vaatas naeratades majavanema poole.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 13, 2008 6:03:33 GMT -5
"Kõhu saab siin alati täis üks põhjus, miks ma seda kohta armastan."ütles Les Lexie'le.
|
|
|
Post by notid on Apr 13, 2008 6:13:07 GMT -5
"Jah, seda küll!" lausus Lexie naeratades Lesleyle. Ta võttis veel ühe lonksu oma kohvist. Kohvi lõhnas väga hästi ning see meeldis tüdrukule. Seejärel võttis ta veel ühe ampsu röstisaiast. "Kuidas läheb siis ka?" küsis ta naeratades majavanemalt. Ta oli täna küll natukene vähe maganud, kuid unine ta ei olnud. Näha oli, et teda valdas energia üle kogu keha.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 13, 2008 7:16:07 GMT -5
OT: Kohv mitte kohvi.
"hästi, ikka hästi. mõnus on olla, kohevarsti juba kolmas klass" ütles Les naeratusega. "sa oled täna kuidagi eriti särtsakas, tuleneb see millestki kindlast?" küsis ta muigega.
|
|
|
Post by notid on Apr 13, 2008 7:46:02 GMT -5
OT: see on ju millest, kohvist, peaks õige olema
"Kolmas klass? See on hea!" lausus Lexie naeratades. "Nojah sigatüügas on üldse mõnus!" ütles ta Lesleyle. "Ma..ma ei tea, lihtsalt hea olla. Midagi kindlat ei ole!" lausus ta naeratadades majavanemale.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 13, 2008 11:31:18 GMT -5
"ojaa, Sigatüügas on mõnus. Tead, ma arvan, et ma õpin professoriks ja tulen ühel päeval siia õpetajama. mõtlen veel mida, aga MJVK oleks kõige parem. " ütles Les innukalt.
|
|
|
Post by notid on Apr 14, 2008 12:50:20 GMT -5
"Seda ma tean, et seee mõnus on!" lausus Lexie naeratades Lesleyle. "Professoriks, nojah huvitav ja MJVK on tõesti väga hea aine õpetamiseks. Üks minu lemmikutest" lausus Lexie ja võttis lonksu oma kohvitassist.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 14, 2008 12:55:50 GMT -5
OT:Kohvi lõhnas väga hästi.. seda kohta mõtlesin. Kohv lõhnas.... "Noh, kui veab, siis ehk saan isegi mina sind õpetada " ütles Les lõbusalt.
|
|
|
Post by notid on Apr 14, 2008 13:00:00 GMT -5
"Võibolla tõesti, kuid mul tundub, et niihästi vist ei lähe!" lausus Lexie naeratades.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 15, 2008 11:54:38 GMT -5
"parandan, olen juba kuues klass (XD). hinded on siis maas?" küsis Les krimpsus näoga.
|
|
|
Post by notid on Apr 16, 2008 10:14:56 GMT -5
"Ei noh hinded ei ole üldse nii maas, lihtsalt ma ei tea...Niisama vist ütlesin seda, sest arvatavasti olen ma siis ka lõpetanud kooli, kui sa õpetajaks hakkad!" lausus Lexie naeratades Lesleyle.
|
|