|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 16, 2008 10:16:11 GMT -5
"ma tõesti loodaksin sinu heaolu pärast seda. ei või teada, milline iseloom mul õpetajana on." ütles Les salapärase muigega.
|
|
|
Post by notid on Apr 16, 2008 12:28:47 GMT -5
"Ehee..ma kujutaks sind ette küll, aga arvatavasti oleks sa range õpetaja!" lausus Lexie naeratades ning võttis tassist veel ühe lonksu, mis tema kurku kergelt kõrvetas.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 16, 2008 12:34:40 GMT -5
"nooh, selles ma tegelt isegi ei kahtle," lausus ta naljatades:"aga ma loodan, et seal hulgas ka hea."
|
|
|
Post by notid on Apr 16, 2008 12:35:55 GMT -5
"Ikka, no ma usun, et õpetaksid ikka väga hästi, sa ju oskad seda!" lausus Lexie ning võttis ühe röstisaia endale kätte.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 16, 2008 12:41:56 GMT -5
"ma tõesti väga loodan " ütles ta ja võttis endale ühe kobara kirsstomateid ja hakkas neid ühe kaupa sööma.
|
|
|
Post by notid on Apr 16, 2008 12:46:03 GMT -5
"Kuule, ma mõtlesin seda, et millega sa vabal ajal üldse tegeled?" küsis ta naeratades koolivanemalt ja pööras oma pilgu siis korraks gryffindori ja siis slytherini laua poole ning siis tagasi Lesleyle.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 16, 2008 12:56:55 GMT -5
"noh, nii palju kui siin vaba aega on, mulle meeldib luuaga sõita aga muidu trenni meeldib üldse teha. siin pole nii palju aega ega võimalusi tegelt ju. kodus olles saab rohkem omi asjuga tegelda." vastas ta, kuigi polnud aru saanud, miks seda täpselt küsitud oli.
|
|
|
Post by notid on Apr 16, 2008 14:21:32 GMT -5
"Hmm...lennata meeldib mulle ka" lausus ta mõtlikult. "Aga kõigerohkem armastan ma laulda ja laule kirjutada!" lausus Lexie ning pööras oma pilgu Lesleyle.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 16, 2008 14:26:11 GMT -5
"jah, lauda meeldib mulle samuti. siin aga ei ole sellist ruumi, kus saaks üksinda laulda." ütles Les ja pärast seda lõi talle otsekui tuluke pähe ja näole ilmus kuri kuid salakaval muie.
|
|
|
Post by notid on Apr 17, 2008 7:40:41 GMT -5
"Noh, tegelikult ju on..järve ääres või keelatud metsas" lausus Lexie mõtlikult ja pööras oma pilgu Lesleyle. "Hm..mul tundub, et sul on mingi plaan, millest sa minuga rääkida tahaksid!" lausus ta kerge naeratusega, nähes majakaaslase nägu.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 7:48:00 GMT -5
"noh, tegelt läksid mu mõtted tarviliku toa poole. ehk on seal mõnus üksinda lõõritada. kuigi järve äärde minekust pole ma isegi mõtelnud. huvitav." lausus ta ja jõi natuke õunamahla.
|
|
|
Post by notid on Apr 17, 2008 7:54:39 GMT -5
"Nojah muidugi, tarvilikus toas on koheselt kõik olemas, aga ka järve ääres ei ole paha"lausus Lexie mõtlikult ja võttis ühe ampsu oma saiast, seejärel pööras pilgu Lesleyle.
|
|