|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 18, 2008 7:51:43 GMT -5
"siis on vist päris valus sul Saksamaal koju minna. Sa armastad teda ikka veel, eksole?" küsis ta kurval hääletoonil.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 18, 2008 7:55:02 GMT -5
Jas kehitas õlgu, "Ma ei tea isegi.. Samas on tema minevik.. Mul on uus poiss.. Tema käib mingi plikaga sealt kandist.. Kõik on lihtsalt liiga keeruline." ohkas ta lõpuks.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 18, 2008 8:03:04 GMT -5
"aga samas, milleks ajada elu keerulisemaks, kui see tegelikult on? tema on minevik, sa, arvatavsti, armastad oma uut poissi, mõlemad olete oma eluga edasi liikunud. samas, et asi lahendatud saaks, võiksid Saksamaal temaga asjad sirgeks rääkida, lihtsalt sadada tema juurde sisse ja räägid kõik südamel ära, siis on kergem olla pärast." pakkus Les rõõmsalt välja.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 18, 2008 8:05:05 GMT -5
Jas turtsatas kergelt, "Ma pole vist eriti selline inimene, kes niisama sisse sajaks ja kõik ära räägiks.." pomises ta vaikselt.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 18, 2008 8:05:52 GMT -5
"tahad ütleda, et sa oled tegelikult tagasihoidlik??" ei uskunud Les oma kõrvu.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 18, 2008 8:07:23 GMT -5
Jas noogutas kergelt, "Nojamh.. Aga ma olen vist muutunud.. Viimasel ajal suhtlen ma rohkem teistega ja muud see sugust." lausus ta.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 18, 2008 8:14:13 GMT -5
"ole nüüd, sa võid ju minna ja tema peale kõik oma viha välja elada. ükskõik kui tagasihoidlik sa ka pole, emotsioone enda sees hoida ja neid mitte välja näidata on veel imelikum." ärgitas Les Jas'i.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 18, 2008 8:18:12 GMT -5
Jas muigas kergelt, "Tema peale kõik oma viha välja elada? See küll sõnades ei väljenduks.." lausus ta.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 18, 2008 8:20:30 GMT -5
Les muigas tüdruku sõnade üle. "ära teda nüüd päris ära ka nõiu aga lihtsalt ütle talle siis, mis sa temast arvad ja millest ta ilma on jäänud, ja milline idioot ta on, seda maini ka" lisas ta lõbusalt.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 18, 2008 8:23:50 GMT -5
Jas noogutas, "Seda viimast mainin ma kindlalt.. Vahest saab sinise silma ka.." lausus ta vaikselt.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 18, 2008 8:26:38 GMT -5
Les muigas jälle õelalt Jas'i sõnade peale. "ükskõik, mis sa teed, kõik tuleb südamest." lõbustas ta tüdrukut.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 18, 2008 8:27:51 GMT -5
"Selline ma olen.." muigas Jas lõbusamalt.[/i][/color]
|
|