|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 7:21:13 GMT -5
"hmm. seda on nüüd veits raske teha..." ütles ta mõtesse jäädes.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 17, 2008 7:29:22 GMT -5
"Võid ju proovida." lausus Jas, selga uuesti Lesi poole pöörates ning aknast välja vaadates.[/i][/color]
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 7:31:03 GMT -5
"räägi, mis sa teistest kooli õpilastest arvad?"pakkus ta välja.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 17, 2008 7:36:17 GMT -5
Jas muigas, "Minult on seda küll õige küsida, aga jamh.. Slytherinilastest ma vist rääkima ei hakka.. Sina ja Lexie, kui Ravenclawlased, olete üpriski toredad.. Saad vähemalt suhelda.. Ja nagu ma juba mainisin, siis Gryffindorilastest tean ma Jessicat, kes on samuti päris tore.. Hufflepufflastega mul kokkupuuteid pole olnud.." vastas ta lihtsal toonil ning pööras siis oma pilgu taas Lesi poole, "Sinu kord.." lausus slytherinilane lõbusalt.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 7:43:26 GMT -5
"noh, sina oled Slytherinist ainuke normaalne. Daria on küll tore, aga liiga muutlik. kui sa tead, mida ma mõtlen. Chris on tüüpiline Slytherinlane. Lexie'ga pole ma tegelikult väga suhelnud, olenemata, et me mõlemad Ravenclaw's oleme. aga ta tundub tore ja lõbus. Hermione on liiga sõbralik minu jaoks. Jessica on lahe, sõbralik ja asjalik minu meelest. kõik vist." lausus ta mõteldes, kas unustas ehk kellegi ära.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 17, 2008 7:46:53 GMT -5
Jas muigas, "Slytherini omadest unustasid sa muidu Marcuse ära, aga tema on nii kui nii enamasti oma ette ja ei suhtle teistega." lausus ta lihtsalt.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 7:49:19 GMT -5
"ahjaa, muidugi. kui aus olla, siis ma polegi temaga suhelnud. kui kusagil vastu tuleb, eks siis katsun paar sõna rääkida. umbes nagu kellegilt kuulaslt intervjuu saamine" lausus ta lõbusalt.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 17, 2008 7:57:39 GMT -5
Jas muigas lõbusalt, "Las ma arvan.. Ta ei vasta, eks?" küsis ta.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 13:17:51 GMT -5
"eks näis. ükskord kui raamatukogus olin, siis tõmbas küll kohe leebet, kui nägi. ma ta nägu ei jõudnudki vist korralikult silmitseda. ja kusagil kõrtsis vist silmasin ka teda. otsin siis mõnikord. proovin juttu teha. ehk ta polegi nii kinnine, kui pastab."tegi Les oma ei-või-iial-teada näo pähe.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 17, 2008 13:28:41 GMT -5
Jas muigas, "Ma soovitan sul loota, et ta tuleb sinuga ise juttu ajama.." lausus ta lõbusalt ning ristas siis rinnal käed, ennast samal ajal vastu kiviseina toetades.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 15:48:02 GMT -5
"loodame." naeratas ta tüdrukule. siis aga tuli meelde, miks ta siia jooksis - kell oli palju! "oi jummel, mis kell juba on! peaksime ammu lossis olema! vähemalt mina." ja vaatas ähmi täis näoga Jas'i poole.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 17, 2008 15:50:34 GMT -5
Jas muigas ning heitis siis pilgu aknast välja, "Kell on tõesti palju.. Aga mine sina ees.. Mul on vaja kiirelt veel üks asi ära ajada." lausus ta Les'le.
|
|