|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 16:05:20 GMT -5
"okei, ma loodan, et sind siis lossist ei tabata! oli meeldiv vestelda teinekordki! tsau!" lausus Les, tegi kiiresti Jas'ile kalli ja jooksis siis lossi.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 17, 2008 16:09:39 GMT -5
"Sama siin.. Nägemiseni." vastas Jas, Les'i samuti kallistades. Kui ravenclawlane lahkunud oli, vajus tütarlaps seina najal istuma ning sulges hetkeks silmad. Raskelt ohates avas ta silmad, pühkis ära silmanurka tekkinud pisara, tõusis siis taas püsti ja suundus uuesti aknaava juurde.[/i][/color]
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 16:21:10 GMT -5
Les oli juba paarkümmend meetrit läinud lossi poole, kui pidi tegema kannapöörde ja tagasi jooksma, sest pidi veel ühe kirja ära saatma, tädile. see oli tal tagataskus ja oli seetõttu ära ununenud ja see polnund ka primaarne, aga kuna ta seal oli, siis ei olnud tark ka sellega väga venitada. Sinna sisse astudes nägi Les aga, et Jas'il on silmad vesised, ta sammus tüdruku juurde. "no, Jas, millest see nüüd siis nii?" proovis ta võimalikult lohutava häälega ütelda, ise kibelemas teada saada, mistõttu selline tundeväljendus tuli.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 17, 2008 16:24:19 GMT -5
Jas raputas kergelt pead, "Kõigest mälestused, muud midagi.." vastas ta ning vaatas siis kerge segadusega Lesley'le otsa, "Kas sa ei pidanud mitte lossi tagasi minema?" küsis ta.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 16:25:58 GMT -5
"pidin küll, aga mul tuli meelde, et üks teine kiri oli vaja ka ära saata. kas ma võin teada, mis mälestused?" eisaanud Les teda siiski rahule jätta.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 17, 2008 16:27:12 GMT -5
"Saksamaa.." vastas Jas lühidalt.[/i][/color]
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 16:27:57 GMT -5
"see poiss?" küsis Les veel.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 17, 2008 16:31:13 GMT -5
Jas noogutas kurvalt, silmad taas märjaks muutumas. "Ja mina veel lohutasin sind, et küll sa sellest kutist üle saad." pomises ta vaikselt.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 16:35:11 GMT -5
"aga kui aus olla, siis ma saingi. ta oli küll mu esimene armastus, aga ega's need jää ju nii. tulevad uued, lähevad vanad, kuid see, kes on piisavalt väärtuslik, kes hindab seda, mis tal on ja hoolib teiste tunnetest, see on piisavalt tark ja ei jäta sind maha. ja ole nüüd, sinu välimuse juures ei tohiks küll mingit probleemi olla. kes sind ei väärtusta, pole ise piisavalt väärtuslik - minu teooria." proovis Les Jas'i enesetunnet tõsta, kuid tal oli tunne, et see ei kuku just eriti hästi välja. selle asemel, et veel sõnadega asja hullemaks ajada, ta parem kallistas teda, õlal on ikka kergem mured ära nutta, kui omaette, vähemalt nii arvas tema.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 17, 2008 16:39:57 GMT -5
Jas muigas hetkeks, "Peaaegu samad sõnad, mis ma enne sulle ütlesin." lausus ta vaikselt ning muie ta näolt kadus, "Ma olengi temast üle saanud.. Või nii ma vähemalt arvasin, kuna ma pole temaga enam ammu suhelnud.." lisas slytherinilane.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 23:25:32 GMT -5
"noh, eks sa inspireerisidki mind natuke." lausus ta teatud lõbususega. "kui kaua te koos olite?"
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 18, 2008 5:36:18 GMT -5
"Kolm aastat.." vastas Jas ohkega.[/i][/color]
|
|