|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 13, 2008 6:08:23 GMT -5
"Esiteks: ma ütlesin kogemused, mitte kavatsused. Teiseks: ei taha. tuleb minna rahulikult, küll nad siis lubavad, end puutuda." ütles Les ja tegi ämblikule pai. "või siis on ka see uus, et ta mind nahka pole siiani veel pistnud."
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 6:15:35 GMT -5
"Räägi siis selgemalt!" nähvas Chris ja toetus tagasi puu vastu. "Kes peaks tahtma nendega üldse hästi läbi saada?" küsis ta tülgastunult. "Ah, minu pärast tutvu siis nendega..." ütles ta lõpuks ja pöördus, et metsast välja minna. Mõne aeglasema ämbliku, kes ei jõudnud piisavalt kiiresti eest ära siblida, lennutas ta taas käega eemale.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 13, 2008 6:21:59 GMT -5
"Hommikuni! hüüdis Les talle järgi ja jäi metsa ämblikkudega tutvust tegema.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 6:27:46 GMT -5
"Või mitte..." pomises Chris endamisi, tüdrukust eemaldudes, samal ajal kui ämblikud tema poole jooksid. Ta peatus korra ja vaatas tagasi. "Oled ikka kindel, et tahad sinna üksi jääda?" küsis ta.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 13, 2008 6:29:47 GMT -5
"seltskonna vastu pole mul midagi. ütle mulle üht: kas nad pelgavad väga inimesi? küsis Les, hääl natuke värisedes.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 6:56:35 GMT -5
Chris peitis naerupursatuse norsatuse sisse. "Sa ise ei saa sellest aru?" küsis ta ning pööras siis uuesti ümber, et ära minna.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 13, 2008 6:58:29 GMT -5
"Okei, ma olen täna juba end piisavalt lolliks teinud. Ma tean, et neile ei meeldi inimesed, kuid ilma aluseta nad nüüd ka ju rünnata ei tohiks. Ämblikud võiksid elada inimeste juures. olla meiega harmoonia. Kas sa tead MIKS nad meid nii väga vihkavad?" küsis ta kaas koolivanema käest.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 7:07:02 GMT -5
"Seda utoopiat võid kellegi teisele rääkida..." porises Chris eemale jalutades. "Mind ei huvita ka miks nad meid vihkavad..." vastas ta.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 13, 2008 7:12:26 GMT -5
"njamh, kohe näha inimese tänulikkust olla Maa peal.."ütle Les justkui iseendale, kuid hakkas vaikselt taganema, küll teises suunas kui Chris aga natuke eemale ämblikest. neid oli liiga palju juba kogunenud. ei olnud väga vahva enam.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 7:33:46 GMT -5
Chris pani oma käed taskusse. Ta viskas vahepeal pilgu üle õla ja naeris siis. "Kui rumal... ämblikega koos elada. Seda nalja peab papsile rääkima!" rääkis ta iseendaga.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 13, 2008 7:37:12 GMT -5
"Et sa lahkud?" viskas Les kiire pilgu üle õla.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 7:39:35 GMT -5
"Mis mul siia enam asja. Sa saad ju suurepäraslt hakkama!" noris ta. "Pealegi, minul pole selliseid sõpru vaja..."
|
|