|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 9, 2008 13:04:17 GMT -5
ühel hilisõhtul jalutas Ravenclaw majavanem keelatud metsa lähistel. jõllitas pidevalt metsa ja mõtles, kas ikka rikkuda nii palju reegleid.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Apr 9, 2008 15:11:04 GMT -5
ma tulen sinu juurde ja proovin sind veenda , et keegi ei saa teada et me seal käisime
|
|
|
Post by belyze on Apr 9, 2008 15:40:09 GMT -5
"No, kas sa näed?" ütles Chris, kes ootamatult nende lähedusse ilmus. Ta oli tegelikult mööda metsaserva jalutanud, kui tüdrukuid nägi ja ennast siis peitis, tahtes teada mida nad teha kavatsevad. "Kas kellelgi on reegliterikkumise tuju või?" küsis ta, näol kaval muie, ning toetas ennast vastu üht puud, käed rinnal risti.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 10, 2008 6:32:17 GMT -5
"Oih! sina. huh. ma mõtlesin, et keegi õpetaja juba. ma mõtlesin, kas minna või mitte. kiusatus on suur. ja mida sa siis siin teed nii hilja???" küsis Les muigega vastu.
|
|
|
Post by belyze on Apr 10, 2008 10:03:51 GMT -5
Õõvastavalt sõbralik, mõtles Chris, tüdrukut jõllitades. "Mine aga... Sa ei pea seal kaua vastu..." ütles ta silmi pööritades ja ajas end sirgu. "Raamatutest seal abit poe..." lisas ta endamisi, teadmata, kas tüdruk kuulis seda või mitte.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 10, 2008 11:51:05 GMT -5
"Ja miks sa seda arvad, et ma kaua vastu ei pea? oled ise käinud? tahad oma kogemusi jagada?" küsis tüdruk salapärase muigega vastu.
|
|
|
Post by belyze on Apr 10, 2008 13:30:18 GMT -5
"KAS ma olen käinud... Pheh..." porises Chris sarkastiliselt. "Kes meist siin Slytherinis on?" küsis ta irooniliselt vastu.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 10, 2008 13:38:28 GMT -5
" nojah. on siis väga halvad kogemused? või proovid sa mind peatada?" küsis Les ja hakkas tasakesti metsa poole sammuma märkamata, et tal oli veel lähedal teinegi kaaslane (kes oli vaikne ja omaette tagaplaanil)
|
|
|
Post by belyze on Apr 10, 2008 14:07:06 GMT -5
"Mis sa ajad?" nähvas Chris. "Ja miks peaks ma sind peatama? Ma ju just ütlesin, et lase käia..." ütles ta ja pani käed taskusse, pöörates tüdrukule selja.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 10, 2008 14:10:09 GMT -5
"Et sa siis ei julge ka tulla?" küsis Les proovides poissi segadusse ajada.
|
|
|
Post by belyze on Apr 10, 2008 16:47:14 GMT -5
Chris peatus julmalt, tegi kannapöörde ja astus julmalt tüdrukule lähemale. Päris lähedale kohe. "Kas sa ütlesid just, et olen argpüks?" küsis ta kurjalt.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 11, 2008 8:30:26 GMT -5
"Tõlgenda, kuidas tahad." vastas tüdruk salapärase muigega ja hakkas metsa suunas sammuma.
|
|