|
Post by Marcus Crastly on Apr 11, 2008 8:57:42 GMT -5
Marcus oli läheduses oleva puu taga ja jälgis kõike toimunut. Teised teda ei märganud ja nii lootis ta sealt ka minema saada, nähes, et teistel on plaanis peagi metsa minna.
|
|
|
Post by belyze on Apr 11, 2008 19:01:53 GMT -5
Chris oli pooleldi marus. Mida see tüdruk endale lubab!? Teda nõnda solvata ja siis veel tema üle nalja heita. "Kui sa duelli tahad, siis seda sa ka saad!" ütles ta läbi hammaste, tüdrukule siiski järgi tormates. Ta ei kavatsenudki seda asja nii jätta. Ta veel näitab kõigile, et ta pole mingi argpüks.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 12, 2008 0:23:17 GMT -5
"Duelli?" küsis tüdruk hämmeldunult. "Ma ei mõelnud küll midagi sellist. Või t a h a d sa mul metsas olemise veel raskemaks teha?" ei saanud türuk täpselt siiski aru, mida ta mõtles.
|
|
|
Post by belyze on Apr 12, 2008 6:59:58 GMT -5
"Sa solvad mind ja siis mängid lollikest?" küsis Chris hämmeldunult. "No mida iganes..." ühmas ta. "Ja ma ei pea sul midagi raskemaks tegema siin, sul läheb niigi raskeks. Duelli teeme millalgi hiljem ära, sul on siin muulegi mõelda," ütles ta, tahtmatult tüdrukule järgnedes.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 12, 2008 7:07:12 GMT -5
"Solvanud pole ma kedagist." lausus ta natukene häbelikult ja sammus metsa sügavusse. "mis sa arvad, kui kaugel ämblikud on?" küsis Les tahtmatult kaaslase käest, kes, nagu alguses selgeks sai, oli metsa suhtes targem.
|
|
|
Post by belyze on Apr 12, 2008 7:11:35 GMT -5
"Ah, et ei solvanud jah?" küsis Chris, aegamisi endast välja minnes. Tüdruku järgmine küsimus viis ta mõtted sellelt mujale ja ta vaatas ringi. "Kurat!" ütles ta vihaga. Ta oli ikkagi tüdrukuga metsa kaasa läinud. "Ämblikud? Nende pesa on võib-olla 100 m kaugusel," ütles ta siis ja pani käed taskusse. "Näe, seal juba on üks," ütles ta ja pööras ringi, et metsast välja jalutada. Praegu ei olnud tal siia asja.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 12, 2008 7:22:07 GMT -5
Tüdruk muigas 'kurat'i peale. nähes, et poiss kannapöörde tegi, lausus ta:"Ma teadsin, et sa ei julge..." ja kõndis aeglasemalt ämbliku poole, ise samal ajal võlukeppi taskust välja võttes.
|
|
|
Post by belyze on Apr 12, 2008 7:58:22 GMT -5
Chris peatus. Ta ohkas sügavalt ja pööras ennast siis ringi, jäädes tüdrukut vaatama. Ta toetas ennast vastu üht puud, käed ikka taskus ja vaadas kuidas tüdruk ämblikule lähemale läks. "Arva mis tahad, mul pole lihtsalt tuju nende peal jälle oma jõudu katsuda. Ma tean, et olen neist üle. Nad ei julge mulle isegi lähedale enam tulla. Tunnevad mu lõhnast ära..." ütles ta ja pööras pead vasakule, kust üks ämblik temast ringiga mööda läks.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 12, 2008 9:52:59 GMT -5
"Nonoh, nüüd oleme mõlemad patused." lausus tüdruk, kui oli ämblikule, kes paigal seisis, juba täitsa ligidal.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 5:52:23 GMT -5
"Möh?" küsis Chris kuna ta ei saanud aru keda või mida Ravenclawlane silmas pidas.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 13, 2008 5:55:07 GMT -5
"järelikult oled sa siin nii palju varem käinud juba, kui neil sinu suhtes nii halvad kogemused on. nüüd olen ka mina siin." seletas Les Chrisile, mida ta täpsemalt mõtelnud oli. Ta seisis juba ämbliku vastas, kes polnud siiani end liigutanud. Les'i süda tagus valjult, tugevalt. ta sirutas ämbliku suunas oma käe välja, et teda silitada.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 6:05:13 GMT -5
"Neil minu suhtes halvad kavatsused?" kordas Chris, kulmu kergitades. "Sa ei saanud aru või? Ma ütlesin, et nad ei julge mulle lähedalegi tulla!" Kordas ta siis ennast üle ja vaatas paremale üle oma õla. Seal oli üks väiksem ämblik, arvatavasti noor ja tahtis uudishimust lähemale tulla. Chris kükitas ja vaatas ämblikku. "Sa oled uus, jah?" küsis ta ja siis püsti tõustas viibutas ta käega hetkeks ämbliku poole ning see lendas suure kaarega eemale. "Hoia eemale!" krigistas ta läbi hammaste. Ta pööras tähelepanu uuesti Ravenclawlase poole ja muigas siis. "Tahad käest ilma jääda?" küsis ta.
|
|