|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 12, 2008 16:36:36 GMT -5
Paremale, siit vasakule.. mõtles Jas oma ette ning pööras siis lõpuks Knockturni põiktänavale. Kergelt muiates vaatas ta räämas ja kahtlaselt tühjal tänaval ringi ning astus siis edasi. Siin seal liikusid mõned nõiad ja võlurid, aga tütarlaps ei teinud neist väljagi, kuni üks väikest kasvu nõid talle peaaegu otsa jooksis, "Vaadake ette, kuhu te lähete!" lausus Jasmine põlglikult ning kõndis siis pikema jututa edasi, pöörates lõpuks ühele väiksemale ummiktänavale, kus ta ennast vastu kiviseina toetas.
|
|
|
Post by snape on Apr 13, 2008 7:48:02 GMT -5
"Kas me oleme eksinud, preili Cregan?" küsis veniv meestehääl ja rahvahulgast ilmus nähtavale muigava näoga Snape. "Mis Teid siia toob?" küsis ta.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 10:25:44 GMT -5
Jas raputas küsimuse peale pead, "Ma ei ole eksinud.. Lihtsalt.. Siin on väheke vähem trügimist, kui Diagoni põiktänaval.." vastas ta naeratades..
|
|
|
Post by snape on Apr 13, 2008 10:29:21 GMT -5
Snape noogutas. "Selge. Siin on tõesti rohkem ruumi kui Diagoni põiktänavas. Ent mulle tundub, et just siin on sul suurem võimalus selleks, et keegi sind jalgadelt maha jookseb," ütles ta irooniliselt ühe vana nõia eest ära põigates.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 10:32:44 GMT -5
Jas muigas professori sõnade peale, "Egas nii see on.." vastas ta noogutades..
|
|
|
Post by snape on Apr 13, 2008 10:40:34 GMT -5
Snape ohkas. "Niiet sul polnud suurt põhjust siia?" küsis ta.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 10:41:50 GMT -5
Jas raputas taas pead, "Ei.. See kord mitte.." vastas ta rahulikul toonil, lastes samal ajal pilgul üle tänava käia..
|
|
|
Post by snape on Apr 13, 2008 11:16:59 GMT -5
Snape noogutas veelkord. "Ma lähen siis toon omale need vajalikud komponendid. Ma üldjuhul muidu väldin," ta hüppas taas ühelt tormavalt nõialt eest, "seda kohta," lõpetas ta. "Näeme siis koolis, preili Cregan," ütles ta, kummardas veidi ja läks siis mööda tänavat edasi.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 11:22:45 GMT -5
Jasmine noogutas professori sõnade peale.. Kui to eemaldus, pöördus tütarlaps tagasi sellesse ummiktänavasse, kus ta enne oli olnud ning toetas end uuesti vastu seina.
|
|