|
Post by belyze on Apr 12, 2008 8:56:24 GMT -5
12.o4.2oo8
Kelleks ta ennast peab? Ma olen lihtsalt marus! Ta naudib mu mõnitamist! Ja ma ei saa aru miks see mind endas nii välja ajab. Kui ma teda väldiks siis ta vast kaua ei jätkaks. Ei. See asi tuleb tagasi pöörata nagu see oli ja nagu see olema peab. MINA olen see, kes teiste närvi ajamist naudib. Ma ei tohi lasta ennast sellest mõjutada. Nii. Otsustatud. Tänasest olen ma tagasi mina ise. Proovigu see Ravenclaw koolivanem kuidas tahab.
Aga helgema noodi pealt võin öelda, et Jasminega saame me väga hästi läbi. On tal alles närvid, et ta mind talub, niipalju pean talle au andma. Müts maha tema ees. On ta alles kena tüdruk. Ajab mind iga kord muigama, kui teda näen.
-Chris-
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 18:17:48 GMT -5
15.o4.2oo8
Ma suudlesin teda. Ta küll ise pakkus selle variandi välja järve ääres, ent sel pole suurt vahet, ega? Ma ei arvanudki. Ma kaks korda pidin teda peaaegu enda tüdrukuks paluma, kuid ma ei suutnud ennast selleni viia, et seda temalt küsida. Peab ütlema, et see on hulga keerulisem, kui tüdruk, kellelt küsimust küsida sulle ka tegelikult korda läheb. Niisama lõõpida on ju hea...
Lõppes see kõik hästi. Ta oli nõus. Vähemalt, ta ei öelnud, et ta nõus ei ole. Seega... Mul on nüüd tüdruk. Päris hea. Olen rahul. Aga nüüd vaadaku kõik ette kes tema poole veidi pikemalt vaatama jäävad, või neil tuleb minuga tegemist. Päris tõsiselt kohe! Olge te hoiatatud!
|
|