|
Post by Janey Ly Dercsyn on Apr 17, 2008 13:04:10 GMT -5
..::Janey Ly Dercsyn::.. ..::Ravenclaw::.. ..::Õpilane::.. ..::Sõbrad::..
Nägupidi tunneme - näinud, aga rääknud ei ole. Tuttav - Paar korda näinud, kõnelenud, kuid siiski veel liiga vähe.. Tavaline sõber - Suhtled normaalsuse piires, aga mingisuguseid saladusi ei usalda. Hea sõber - Mõned klatðijutud, väiksemat sorti saladused ja naljad. Lähedased sõbrad - igapäevane koosviibimine ja üksteise teadmine. Parimad sõbrad - meil ei tehtagi ju vahet.
..::Armusuhted::..
Sisse võetud - kena, kobe.. miks ka mitte Lööd külge - juba pikemat aega on silma jäänud Praegune kaaslane - okei, sa meeldid mulle Eluarmastus - sa oled minu oma siin praegu ja igavesti! Keelatud armastus - kenadus, aga ei kuulu kunagi mulle..
..::Vihkamine::..
Tüütu - pinisev putukas. Närviajav - ei kannata sinu lähedust Ebameeldiv - .. Vältimine - käid kaarega mööda Väiksem viha - mõnitused jne Viha - sõimad, räägid taga, vihkad täiega. Täielik viha - SURE ÄRA! [/center] Et ma sind lisaks, palun posita järgnev informatsioon.
Nimi: Maja: Kes sa olla soovid: Miks:
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 17, 2008 13:10:17 GMT -5
Nimi: Christine Jasmine Cregan Maja: Slytherin Kes sa olla soovid: Parimad sõbrad - meil ei tehtagi ju vahet. Miks: Nõbud ikkagi ju.. Mida muud tahta.
|
|