|
Post by Punane Dementor aka Chuck on Apr 12, 2008 12:46:17 GMT -5
[x]Slytherin[x]Hufflepuff[x]Gryffindor[x]Ravenclaw..::Tuttavad::.. Tuttav - Kusagilt tean sind!Tavaline sõber - Kellega saab rääkida kui on vaja.Hea sõber - Peaaegu alati valmis sinuga rääkima.Lähedane sõber - Teil on omad naljad, omad saldused..Parim Sõber - Oled Alati Olemas...::Vaenlased::.. Vältimine - Kõnnid kaarega mööda.Tüütu - Mingi suvaline pinisev putukas kõrvas.Ebameeldiv - Kui kohe kindasti pole vaja suhelda siis ei suhtle ka.Viha - tõsiselt nõme inimene..Tõsine Viha - Tõsine üksteise jälestus ja viha..::Armusuhted::.. Sisse Võetud - Oh jaa..Flirtimine - Niisama ajaviiteks, kuid kes teab..Praegune Poiss - Natukeseks ajaks..Keelatud Armastus - Ära mitte vaatagi sinna poole!Üks Armastus - See Üks ja ÕigeEt ma sind lisaks, postita palun järgnev informatsioon.
Nimi: Maja: Kes sa olla soovid: Miks: Nimi: Lesley H. M. Blackwell Maja: Ravenclaw Kes sa olla soovid: Vältimine - Kõnnid kaarega mööda. Miks: ma parema meelega väldiksin dementorieid... ______________________________________________________ Nimi: Chris Draco Malfoy Maja: Slytherin Kes sa olla soovid: Sellist varianti sul pole, aga ma paneks ta ärakasutamise alla. Miks: Chris kasutaks sind hea meelega teinekord ära. Seda võib vaja minna...
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 13, 2008 3:04:39 GMT -5
Nimi: Lesley H. M. Blackwell Maja: Ravenclaw Kes sa olla soovid: Vältimine - Kõnnid kaarega mööda. Miks: ma parema meelega väldiksin dementorieid...
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 5:35:19 GMT -5
Nimi: Chris Draco Malfoy Maja: Slytherin Kes sa olla soovid: Sellist varianti sul pole, aga ma paneks ta ärakasutamise alla. Miks: Chris kasutaks sind hea meelega teinekord ära. Seda võib vaja minna...
|
|
|
Post by Punane Dementor aka Chuck on Apr 13, 2008 5:36:54 GMT -5
Chuck on iseseisev!
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 5:40:33 GMT -5
Ja Chris on kaval. Ta suudab sind ka nii ära kasutada, et sa seda ise tähelegi ei pane. Kasu saavad siis mõlemad...
|
|
|
Post by Punane Dementor aka Chuck on Apr 13, 2008 5:43:37 GMT -5
okei! :
|
|