|
Post by belyze on Apr 12, 2008 7:32:24 GMT -5
.-~·*'˜¨¯`·¸ (Chris Draco Malfoy) ¸·`¯¨˜'*·~-. Slytherin Koolivanem
• Tuttav • Tavaline sõber • Hea sõber • Lähedane sõber • Parim sõber
•·.·´¯`·.·• (vaenlased) •·.·´¯`·.·• • Vältimine• Tüütu• Ebameeldiv• Viha• Tõsine viha[/color][/b] ,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (armusuhted) _)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸ • Sisse võetud• Flirtimine• Praegune tüdruk• Keelatud armastus• Üks armastus_________________
Et ma sind lisaks, postita palun järgnev informatsioon._________________
Nimi: Maja: Mis kategooria alla ma su panen: Põhjus: _________________
Nimekiri: Õpilased[ x ] Bennet, Jessica• Viha"Chris on tõsiselt ebameeldiv inimene." [ x ] Blackwell, Lesley H. M.• Vältimine"Vahel on vaja ka koostööd teha, muidu väldime teineteist..." [ x ] Dryfn, Daria• Tavaline sõber"Chris on Slytherini majavanem ning mina õpilane ja me võiksime hästi läbi saada." [ x ] Cregan, Christine Jasmine• Praegune tüdruk"Chris on Slytherini koolivanem, mina prefekt.. Peale selle on Chris minu arust üpriski tore..." MuuDementor, Chuck• Keelatud armastus"Kõht on tühi." [/color][/size]
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 12, 2008 7:33:45 GMT -5
Nimi: Lesley H. M. Blackwell Maja: Ravenclaw Mis kategooria alla ma su panen: Vältimine Põhjus: vahel on vaja ka koostööd teha, muidu vältimine..
|
|
|
Post by jessica on Apr 12, 2008 7:35:46 GMT -5
Nimi: Jessica Bennet Maja: Gryffindor Mis kategooria alla ma su panen: Viha Põhjus: Chris on tõsiselt ebameeldiv inimene.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 12, 2008 7:44:05 GMT -5
Daria Dryfn Slytherin • Tavaline sõber Chris on Slytherini majavanem ning Daria on õpilane ja nad võiksid hästi läbi saada.
|
|
|
Post by belyze on Apr 12, 2008 7:54:41 GMT -5
Kõik on lisatud.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 12, 2008 7:58:35 GMT -5
Christine Jasmine Cregan Slytherin • Tavaline sõber • Sisse võetud • Flirtimine Chris on Slytherini koolivanem, Jas prefekt.. Peale selle on Chris Jasi arust üpriski tore..
|
|
|
Post by belyze on Apr 12, 2008 8:27:16 GMT -5
Lisasin.
|
|
|
Post by Punane Dementor aka Chuck on Apr 12, 2008 12:38:49 GMT -5
Nimi: Chuck Maja: pole piisavalt ressurss selle ostmiseks... Mis kategooria alla ma su panen: • Keelatud armastus Põhjus: kõht on tühi.
|
|
|
Post by belyze on Apr 12, 2008 16:02:15 GMT -5
Nimi: Chuck Maja: pole piisavalt ressurss selle ostmiseks... Mis kategooria alla ma su panen: • Keelatud armastus Põhjus: kõht on tühi. Huvitav tegelane sul. Ma panen ta siis oma nimekirja.
|
|
|
Post by belyze on Apr 16, 2008 14:38:32 GMT -5
Muutsin veidi Jasi märkmeid.
|
|
|
Post by brav3carrot on Apr 17, 2008 9:46:37 GMT -5
Nimi: Rhiannon C. Holmes Maja: - Mis kategooria alla ma su panen: • Tuttav Põhjus: Besti boyfriend oled juu
|
|