|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 17:06:53 GMT -5
Jas muigas, "Muidugi huvitab.. Ma lihtsalt ei taha liiga uudishimulik olla." vastas ta lõbusalt.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 17:14:20 GMT -5
Chris naeris ja aevastas siis. Ta köhatas hääle puhtaks ja alustas siis. "Ma ei mäleta ise ka kõiki kordi. Aga nagu ma juba kord ütlesin, olen nii öelda ebapüsiv. Olen mitu korda omal luid murdnud. Ise olen kõigis kordades muidugi süüdi," lisas ta muiates. "Nii mõnigi kord olen norinud tüli loomaga, kellest jõud üle ei käi. Eriti siin kooli metsas..." lisas ta vaikse häälega ja naeris enda üle. Ta aevastas veelkord ning võttis tassist viimase teelonksu.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 17:17:42 GMT -5
Jas muigas lõbusalt, "Loomad.. Ma ollen tavaliselt haiglatiiba sattunud mõne õnnetuse tagajärjel, kui olen lendamist harjutanud.." lausus ta ning jälgis siis Chrisi, "Ma pean vist ettevaatlik olema.. Pärast jään ise ka veel haigeks.." täheldas tütarlaps lõpuks.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 17:21:49 GMT -5
Chris naeris veelkord. "Ma tegin oma lennuõnnetused kõik lapseeas ära. Seni on sellega veel õnneks läinud," ütles ta. "Aga jah, mina ja loomad ei istu mitte kokku..." lisas ta läbi ohke. "Ära sa jah... nakatan sind ka veel..." ütles ta ja ajas selja sirgu, Jasist nõnda veidi eemaldudes. "Peaks vist ikka sinna haiglasse minema," ütles ta.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 17:24:32 GMT -5
Jas muigas, "Egas ma tegelikkuses haigusi ei karda.." lausus ta vaikselt. Kui Chris teatas, et ta läheb, kergitas tütarlaps kulme, "Oota, ma tulen ka.." lausus Jas, jõi seejärel oma mahla lõpuni ning tõusis püsti.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 17:27:08 GMT -5
Chris tõusis püsti ning üllatus, kui tüdruk ennast kaasa pakkus. "Ma vist tõesti pean enda veenmisoskuse suhtes ümber mõtlema. Olen selles vist ikka päris hea..." ütles ta naljatledes ja muigas.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 17:30:10 GMT -5
Jas muigas samuti ning vaatas siis Chrisile otsa, "Sa siis ei taha, et ma kaasa tulen?" küsis ta lõbusalt, tehes juba liigutuse, nagu tahaks ta tagasi laua taha istuda.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 17:33:54 GMT -5
Chris tegi järsu liigutuse tüdruku poole, kui too taas istuma hakkas. "Ole nüüd!" ütles ta kiiruga. "Tule!"
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 17:36:25 GMT -5
Muie Jasi näol laienes, "Kas ma tõesti pean?" küsis ta naljatades ning vaatas oma suurte tumepruunide silmadega Chrisile otsa.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 17:40:19 GMT -5
"Jep, pead. Ma käsin!" vastas Chris ja tegi peaga noogutuse.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 17:43:12 GMT -5
Jas kergitas hetkeks imestusest kulme, kuid tegi siis kiirelt meelega solvunud näo pähe..
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 17:47:23 GMT -5
"Kuule, ma löön hetke pärast käega..." hoiatas Chris muigega. "Ja siis sa võid oma piparmündi jäätisest ilma jääda, kui selleks vajadus peaks tulema," ütles ta ning hakkas siis ukse poole sammuma.
|
|