|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 14:23:37 GMT -5
Jas sisenes kergel sammul Saali ja võttis Slytherini lauas istet.. Hetkeks pilku üle ruumi viies, mõistis ta, et oli esimeste seas sööma jõudnud.. Haigutust alla surudes tõstis ta endale veidi süüa, valas klaasi mahla täis ning asus vaikuses sööma.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 15:29:39 GMT -5
Chris jalutas üpris kiirel sammul Suurde Saali ja istus Jasi vastu lauataha. "Hei," ütles ta. Ta valas endale teed ja hoidis siis kramplikult tassi ümbert kinni. "Sul pole külm?" küsis ta. "Ma hakkan vist haigeks jääma..." ütles ta ning võttis lonksu kuuma teed.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 15:31:50 GMT -5
Jas raputas pead, ise Chrisile otsa vaadates, "Ei, minul küll külm ei ole.." vastas ta vaikselt, "Sul siis on?" küsis tütarlaps uurivalt vastu.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 15:40:26 GMT -5
"Vägagi... Külmavärinad täitsa..." ütles ta, ikka kramplikult teetassi ümbert kinni hoides ja lõdisedes. Ta võttis uuesti lonksu. "Kurat, nüüd kõrvetasin keele ka veel ära..." hädaldas ta.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 15:42:29 GMT -5
Jas turtsatas kergelt Chrisi hädaldamise peale ning vaatas siis talle otsa.. "Ega sul ometi palavikku pole?" küsis ta vaikselt ning asetas oma käe poisi laubale..
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 15:50:37 GMT -5
"Ära turtsu midagi..." ütles Chris. "Varsti olen veel mina see kes turtsuma hakkab..." lisas ta. Kui tüdruk käe ta otsmikule pani siis ta vaatas Jasile ootavalt otsa ning muigas omaette.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 15:53:12 GMT -5
Jas eemaldas oma käe Chrisi laubalt ning noogutas kergelt, "Palavik.." lausus ta lühidalt ja vaatas siis uurivalt poisile otsa, "Kus sa hulkumas käisid?" küsis tütarlaps lõbusalt..
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 15:59:13 GMT -5
"Siin ja seal..." vastas poiss muiates. "Ma olen juba kord selline ebapüsiv..." lisas ta silmi pööritades.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 16:02:13 GMT -5
Jas kortsutas uudishimulikult kulme, aga ei hakanud täpsemalt järgi pärima.. Selle asemel valas ta enda klaasi uuesti mahla täis ning rüüpas sealt paar lonksu..
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 16:04:23 GMT -5
Chris võttis veel lonksu teed ja ohkas siis. "Ehk lähen pärast haiglatiivast läbi..." arutles ta endamisi.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 16:07:02 GMT -5
Jas vaatas uuesti Chrisi poole, "Seal antakse sulle palaviku alandamiseks mõeldud jooki ja kästakse veel ööks kah sinna jääda.." lausus ta lõbususega.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 16:11:06 GMT -5
"Tuled mulle siis seltsi, eks?" küsis ta muigega ja vaatas tüdrukule otsa.
|
|