|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 18:37:10 GMT -5
Jas kergitas Chrisi vastuse peale kulme.. Kui poiss teda uuesti kiirelt suudles ja siis selja pööras, viis tütarlaps pilgu maha.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 18:44:37 GMT -5
((Mina lähen nüüd küll magama ära. Ma pean homme tööle minema! ))"Vabanda," ütles Chris andekspaluvalt tüdruku poole vaadates, käed nüüd kõrval. Ta ei suutnud endast seda lauset välja saada. Võib-olla mõni teine kord. Ta kinnitas endale, et teeb selle millalgi kindlasti ära. Ta sammus tüdrukule lähemale, tõstis ta pilgu maast üles endale ning naeratas siis. "Kõik korras?" küsis ta tüdrukule silma vaadates.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 18:47:18 GMT -5
OT; Olgu ;D
Jas noogutas, "Miks sa andeks palud? Ja jah, minuga on kõik korras." lausus ta kindlalt, Chrisile otsa vaadates.
|
|
|
Post by belyze on Apr 14, 2008 3:18:27 GMT -5
"Oma käitumise pärast, muidugi!" ütles Chris naeratades. "Aga kui sa üldse põhjust ei näe, siis ma ei vabanda," muigas ta tüdrukule otsa vaadates.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 15, 2008 10:52:07 GMT -5
Jas muigas samuti, "Ära siis vabanda.. Mina olin ju see, kes sind solvas, tunnistad sa seda või mitte." lausus ta Chrisile silma vaadates.
|
|
|
Post by belyze on Apr 15, 2008 12:55:29 GMT -5
"See tuli impulsiivselt. Ma ei saa seda ju tagasi võtta..." muigas Chris talle vastu. "Ära mind lihtsalt enam kalaks kutsu..." lisas ta kavalalt kulmu kergitades.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 15, 2008 12:57:17 GMT -5
Jas muigas, "Ei ole kavaski.. Kui sa juhuslikult jälle maigutama ei hakka." vastas ta veidike lõbusamalt.
|
|
|
Post by belyze on Apr 15, 2008 13:00:36 GMT -5
"Ma ei maigutanud..." ütles Chris ja vaatas järve. "Ma tahtsin ennast viia nii kaugele, et sulle midagi öelda... Või pigem, et sinu käest midagi küsida."
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 15, 2008 13:04:16 GMT -5
Jas kergitas kulme, "Ja mis see midagi on?" küsis ta vaikselt.
|
|
|
Post by belyze on Apr 15, 2008 13:09:55 GMT -5
"Ma pigem ei küsi, sulle ei meeldiks see nagunii," ütles Chris ikka järve vaadates ja loopis sinna paart üksikut kivi.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 15, 2008 13:12:10 GMT -5
Jas kortsutas uudishimulikult kulme, "Ära tee ennatlikke järeldusi.." lausus ta lihtsalt, samal ajal enda kätt Chrisi õlale asetades.
|
|
|
Post by belyze on Apr 15, 2008 13:21:41 GMT -5
"Ise tead..." ütles Chris julgemalt, tundes tüdruku kätt enda selja. Ta muigas siis ja pööras tüdruku poole. "Kas sa minu tüdruk ei tahaks olla?" küsis ta.
|
|