|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 17:56:26 GMT -5
Jas jälgis Chrisi ning hetkeks oli talle isegi tundunud, nagu oleks to millegi ütlemiseks suu avanud, aga see võis ka lihtsalt nii tunduda. Taas kergelt muiates tõstis tütarlaps jalad samuti kivi peale nind viis siis oma käed ümber põlvede, pilk endiselt Chrisil püsimas.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 17:59:59 GMT -5
"Mis sa nüüd jälgid mind nii pingsalt. Su pilk lausa põletab ju," ütles Chris ning viskas korra pilgu Jasile, kes oli end kivil otsekui kerra tõmbunud.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 18:03:31 GMT -5
Jas muigas, "Kui mu pilk tapaks, oleksid sa juba surnud.." lausus ta see peale lõbusalt ning lisas, "Kui sa nii väga soovid, siis võin ma ju midagi muud ka vaadata." ja pööras seejärel oma pilgu järvele.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 18:06:35 GMT -5
Chris muigas tüdruku lause peale. Kui too pakkus, et võib ka midagi muud vaadata, siis Chris mõtles hetke. "Hmm... Ei, nii ei ole teps mitte parem..." ütles ta. Ta avas taas suu, et midagi öelda, nagu ennegi, kuid samamoodi nagu enne, pani ta selle uuesti kinni midagi ütlemata.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 18:09:23 GMT -5
Jas turtsatas ning vaatas siis uuesti Chrisi poole, just hetkel, kui to jälle suu avas, "Kas õhk sai otsa? Sa maigutad, nagu kala.." täheldas ta lõbusalt.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 18:11:43 GMT -5
Chris oleks naernud, kui see poleks käinud tema pihta. Ta saatis tüdrukule veidi kurja pilgu, teda hetkeks altkulmu vaadates.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 18:17:56 GMT -5
Jas kergitas kulme ning tõusis siis kerge liigutusega püsti, Chrisi juurde sammudes, "Solvasin sind?" küsis ta vaikselt, ise samal ajal poisile silmadesse vaadates.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 18:24:17 GMT -5
Chris pööras pilgu taas Jasi poole, kui tüdruk tema poole tuli. See ei olnud enam kuri, vaid tagasi endine. Kui tüdruk talle silma vaatas, siis ei suutnud poiss enam vastu panna. Ta võttis tüdrukul taas lõuast ning tõmbas ta enda poole, kummardas allapoole ja suudles teda uuesti.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 18:27:20 GMT -5
Jasmine'i sai seekord ehmatusest kiiremini üle, kui Chris teda taas suudles. Õrnalt suudles ta poissi vastu ning eemaldus siis mõne hetke pärast temast.. "Kas ma solvasin sind?" küsis tütarlaps vaikselt uuesti..
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 18:29:45 GMT -5
"On see tähtis?" küsis Chris Jasi vaadates. See suudlus meeldis talle veel rohkem kui eelmine, sest seekord oli tüdruk teda ka tagasi suudelnud ning see kestis kauem kui eelmine.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 18:31:48 GMT -5
Jas noogutas kergelt, "Minu jaoks on." vastas ta sama vaikselt, kui enne.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 18:35:09 GMT -5
"Siis ei, sa ei solvanud mind," vastas Chris, suudles tüdrukut kiirelt uuesti ja astus siis ohates eemale. Ta pani käed omale kuklale ja pööras selja, ohates uuesti, otsekui proovides ennast millegi ütlemiseks valmis seada.
|
|