|
Post by notid on Apr 13, 2008 6:18:57 GMT -5
Lexie kõndis järve juurde. Ilm oli soe ja kergelt jahe tuul, puhus tüdrukule näkku. Ta jalutas suhteliselt rahuliku sammuga. Ta näol oli kerge naeratus ning tema silmad särasid. Tänane päev oli väga tore. Ta jõudis järve äärde ning istus selle kaldale. Maapind oli soe, seega ei hakanud tüdrukul külm. Ta ümises vaikselt ühte laulu ning mõtetes lootis, et kedagi siin kohtab, kuna talle ei meeldinud üksildus.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 13, 2008 6:21:44 GMT -5
Daria kõndis vaikselt vaikselt järve ääres, kui nägi et pole ainuke. Kerge naeratuse saatel, liikus ta vaikselt edasi, tüdruku juurde. Kuna mantel oli pikk, võis arvata, et Daria rohkem hõljub kui jalutab , ning tegi ta seda tõesti vaikselt. Jõudnud tüdruku juurde, naeratas Daria vaikselt. ,, Tere. " lausus Daria sõbralikult naeratades.
|
|
|
Post by notid on Apr 13, 2008 6:25:13 GMT -5
Lexiel oli hea meel, et keegi temaga liitus. Ta vaatas tüdruku poole ja lausus naeratades "Hey, kuidas läheb?"ja vaatas korra järve. Tal tuli meelde, et ta ei olnud ennast tutvustanud "Ma olen Lexie Dring, võid Lexi-ks hüüda" lausus ta naeratades "Ja sina?" küsis ta tüdrukult.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 13, 2008 6:36:16 GMT -5
Daria kehitas õlgu küsimuse peale, pistes käed kärmelt taskusse. ,, Daria Dryfn, Slytherinist. Minul pole hüüdnime, aga sa võid mõelda. " sõnas ta vaikselt irvitades ja viis pilgu üle järve.
|
|
|
Post by notid on Apr 13, 2008 6:49:21 GMT -5
"Kuidas muidu siin meeldib? Kes on lemmik, vihatum õps?" küsis ta tüdrukult kerge naeratusega. Ta jäi silmitsema järve, mis peegeldas päiksekiiri tagasi. Ta oli natukene liiga energiline.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 13, 2008 6:52:38 GMT -5
Daria kergitas kulme kui juba järgmiseid küsimusi esitama hakati. ,, Ma pole eriti siin harjunud, kuid harjun ära ... Ei teagi veel. Ma pole saanud tundides osaleda. lausus ta natuke uneleval häälel ja vaatles natuke taevas ja keeras pilgu siis Lexiele. ,, Sul ? Kuidas sulle siin meeldib ja kes on su lemmik , vihatuim õpetaja ? " küsis ta pead natuke paremale kallutades. [/I][/Color]
|
|
|
Post by notid on Apr 13, 2008 6:57:26 GMT -5
"Pole harjunud? Noh ka seda juhtub!" lausus Lexie rahulikult. "Mullle meeldib siin, suhteliselt tore. Minul ei olegi lemmikõpetajat vist, ainult lemmiktunnid, aga vihatum on sprout!" lausus Lexie natukene mõeldes. Ta vaatas siis Dariale otsa.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 13, 2008 7:04:32 GMT -5
Daria ohkas ning muigas kiirelt seepeale. ,, Ma käisin enne Beauxbattonis ... Jõudsin seal ära harjuda kui mind saadeti siia ... Aga erilist vahet ei ole. " kergitas tüdruk lõbusalt kulme ja keerutas end ühe koha peal.
|
|
|
Post by notid on Apr 13, 2008 7:47:50 GMT -5
"Noh ütleme nii, et ka mul on kunagi niimoodi olnud, ega ma ka kohe ära ei harjunud, kui siia ümber tulin" lausus Lexie Dariale.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 13, 2008 8:03:00 GMT -5
Daria hingas sügavalt sisse ning keeras pilgu tagasi Lexiele. ,, Ma olin enne Beauxbattonis.. sellepärast natuke keeruline ongi. " lausus ta vaikselt.
|
|
|
Post by notid on Apr 13, 2008 8:04:03 GMT -5
"Ma sain aru" lausus Lexie rahulikult Darciale. Seejärel vaatas ta järve.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 13, 2008 8:07:56 GMT -5
OT : OLEN DARIA MITTE DARCIA! XD
Daria vilistas vaikselt ja noogutas . ,, Kindlasti on ka tema seal siis käinud ... " mõtiskles tüdruk . Enam ei osanud ta midagi öelda ning jäi samuti vaikides järve silmitsema.
|
|