|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 10, 2008 12:45:27 GMT -5
Les kuulis, kuidas uks lahti tuli ning isegi nägi, et Marcus oli sisse tulnud korraks, aga jõudmata midagi ütelda oli ta juba väljunud.
|
|
|
Post by belyze on Apr 11, 2008 19:04:35 GMT -5
"Mis see sinu asi on?" küsis Chris tülpinud häälega, raamatutelt pilku mitte pöörates.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 12, 2008 0:42:02 GMT -5
"Egas olegi. head aega." lausus Les ja läks teise riiulivahesse.
|
|
|
Post by belyze on Apr 12, 2008 8:40:57 GMT -5
"Ei ole jah..." ohkas Chris endamisi, haaras riiulist paar raamatut ja läks istus ühe vaba laua taha. Ta avas ka põuetaskust võetud pärgamendirulli ja hakkas sinna märkmeid tegema.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 12, 2008 8:48:16 GMT -5
Jas sisenes kergel sammul raamatukokku. Märgates eemal ühe laua taga Chrisi, seadis ta oma sammud tema juurde, "Hey. Mis sa siin teed?" küsis tütarlaps uudishimulikult, laua taga istet võttes ja pilku raamatule ning pärgamendile viies, mis poisi ees olid.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 5:50:17 GMT -5
Chris muigas kui kuulis tuttavat häält endaga kõnelemas. Ta tõstis silmad oma märkmetelt ja nägi Jasi. "Hei, hei," ütles ta ja pani sule käest. "Ah, niisama täiendan ennast. Ausõna, ma võiks Trelawney asemel ise ennustamise tundi anda..." ütles ta silmi pööritades.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 10:15:04 GMT -5
Jas muigas Chrisi sõnade peale, "Vean kihla, et siis õpiksin ma kah midagi peale selle, et ma järgmiste lihavõttete ajal ära suren.." vastas ta lõbusalt..
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 10:34:43 GMT -5
Chris muigas. "Hmm. Tohib ma ennustan sinu käe pealt?" Küsis ta.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 10:36:39 GMT -5
Jas muigas Chrisi küsimuse peale, "Ainult siis, kui sa sealt midagi välja loed.." vastas ta kavalalt..
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 10:44:47 GMT -5
"Ei, ma kavatsen kinnitada Trelawney surmakuulutust," ütles Chris muiates ja pööritas silmi. "Anna oma käsi!"
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 10:46:09 GMT -5
Jas muigas Chrisi vastuse peale ning ulatas talle siis oma käe..
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 10:56:37 GMT -5
Chris võttis tüdruku ulatatud käe ning uuris seda siis lähedalt, näpuga mööda ta peopesa järge ajades. "Esiteks võin ma öelda, et need lihavõtted elad sa üle," ütles ta. Tema silme eest vilksatas läbi üks pilt. "Hmm. Ma näen sind lähiajal metsas. Minuga..." ütles ta ja muigas, tüdrukule otsa vaadates. "Ja seal on... Hmm... me pole üksi, seal on mingi loom ka veel.. või elukas, ma ei saagi aru... aga ta ei ole mitte sõbralik," jätkas ta. "Hoia parem võlukepist kõvasti kinni..." ütles ta ning lasi siis türduku käe lahti. "Rohkem ma praegu ei näe," ütles ta. "Aga tundub, et me saame omale uue sõbra!" naljatles ta.
|
|