|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 9, 2008 10:21:26 GMT -5
pärast tunde läks Les raamatukokku, et referaadi jaoks omale infot koguda. kõndis rahulikult riiulite vahel ja otsis sobivat raamatut.
|
|
|
Post by belyze on Apr 9, 2008 15:18:23 GMT -5
((Ma parandasin pealkirja ära. Seal oli üks silp puudu jäänud. ))
Chris astus raamatukogu uksele ja ohkas. Ta ei sallinud seda kohta eriti, siin oli alati liiga lämbe. Aga ometigi sattus ta siia tihti. Ta käis siin ennustamist õppimas. Jah, ta õppis seda ise. Tralewney ei saanud oma ülesandega just hiilgavalt hakkama. Ta nägi riiulite vahel Ravenclaw majavanemat liikumas. Ta pööritas silmi ja suundus riiuli juurde, kus ennustamise raamatud asusid.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Apr 9, 2008 15:18:48 GMT -5
ma tulin sisse ja otsisin sobivaid raamatuid et eksamiks õppida
|
|
|
Post by belyze on Apr 9, 2008 15:25:03 GMT -5
ma tulin sisse ja otsisin sobivaid raamatuid et eksamiks õppida ((Ole hea ja kasuta kolmandat vormi. See tähendab, räägi temast. Mina vormi kasuta otsekõnes.
Näiteks: Hermione jalutas raamatukokku ja otsis sobivaid raamatuid, et eksamiks õppida.
Niimoodi on meil parem lugeda, mida sina teed. ))
|
|
|
Post by jessica on Apr 9, 2008 15:27:44 GMT -5
OT : Minumeelest , peaksid sa Hermione kasutama kirjavahemärke ning suuri algustähti ka , muidu on raske lugeda .
|
|
|
Post by belyze on Apr 9, 2008 15:33:04 GMT -5
OT : Minumeelest , peaksid sa Hermione kasutama kirjavahemärke ning suuri algustähti ka , muidu on raske lugeda . ((Õige tähelepanek, aitäh. ))
|
|
|
Post by jessica on Apr 9, 2008 15:36:32 GMT -5
OT: aga palun .
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 10, 2008 6:30:45 GMT -5
mis see OT: tähendab? :$
|
|
|
Post by Lily Black on Apr 10, 2008 7:09:31 GMT -5
[shadow=red,left,300]OT : Ei tea . . . Midagi sellist , et nagu mida keegi päriselt räägib vms .[/shadow]
|
|
|
Post by belyze on Apr 10, 2008 9:55:23 GMT -5
((OT kohta ei tea öelda. Inglise keeles on selline väljend nagu OOC, ehk Out Of Character ehk siis väljaspool tegelaskuju. Ühesõnaga, nagu Lily ütles, see on see mida räägid sina mitte su tegelane. ))
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 10, 2008 11:48:40 GMT -5
ooo. okei jätkame siis teemat. Les ei märganud alguses, et keegi temaga ühines. seda aga näinud ta natuke ehmatas, kuid sai kohe üle. "Hei! mis sa otsid siit?"
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 10, 2008 12:35:49 GMT -5
Raamatukokku läks ka Marcus, kuid nähes, et seal on veel inimesi, tegi ta kannapöörde ja läks tagasi puhkeruumi.
|
|