|
Post by snape on Apr 13, 2008 6:50:58 GMT -5
Pime koridor. Tõrvikutest tulev võbelev punakas valgus pole piisav, et koridori valgustada. Koridori lõpus üks uks. See on vana väljanägemisega. Puust. Uksel on suurte kuldsete tähtedega silt:
"Severus Snape Nõiajoogid"
Kõik, kes tahavad või mingil põhjusel peavad uksest sisenema, teavad, et enne peavad nad koputama ja ootama lubavat vastust.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 13, 2008 7:15:44 GMT -5
Daria liikus mööda vangikoopaid, otsides Professor Snape kabineti ust. Lõpuks selle leidnud, kortsutas ta vaikselt kulme ning koputas kolm korda uksele ning jäi ootama vastust.
|
|
|
Post by snape on Apr 13, 2008 7:35:22 GMT -5
"Ja!" kostus seest külm vastus. Snape torkas sule uuesti tindipotti ja jätkas kirjutamist pärgamendirullile, mis tema ees lahti oli.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 13, 2008 8:00:21 GMT -5
Daria sisenes vaikselt kabinetti ja vaatas korraks riiulite peale ja keeras siis pilgu professorile. ,, Kui ma tahan tunnist osa võtta, siis ma pean end kirja panema ? " küsis Daria kiirelt. Ta oli ju Beauxbattonis käinud, seega oli vaja teada. Vaikselt ühele jalale toetudes, jäi ta vastust ootama.
|
|
|
Post by snape on Apr 13, 2008 8:23:37 GMT -5
"Aga muidugi," vastas Snape. "Ma just koostangi seda paberit, kuhu ma nimesid koguma hakkan," selgitas ta.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 13, 2008 8:24:49 GMT -5
Daria kergitas kulmu ja noogutas seejärel. ,, Tore. Siis võiksite mu kohe kirja panna. " lausus ta samasugusel toonil nagu pakuks midagi, kuid rääkis ta kiirelt.
|
|
|
Post by snape on Apr 13, 2008 8:28:08 GMT -5
"Selge, saab tehtud," ütles Snape ja pööras pea taas paberile. "Ja su nimi on?" küsis ta, sulg valmis kirjutama.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 13, 2008 8:31:07 GMT -5
Daria noogutas tänulikult. ,, Daria Dryfn. Slytherinist. " lausus ta kulme kergitades.
|
|
|
Post by snape on Apr 13, 2008 8:32:54 GMT -5
"Korras. Sinu entusiasmi eest annaks Slytherinile hea meelega viis plusspunkti," ütles ta tüdruku nime paberile kirjutades.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 13, 2008 8:34:53 GMT -5
Daria naeratas vaikselt ning noogutas. ,, Tänan . Nüüd kui ma olen kirjas, võin ma siis praegu minna ? " küsis Daria käed seljataha pannes.
|
|
|
Post by snape on Apr 13, 2008 8:36:21 GMT -5
"Aga palun, ma ei hoia sind kinni," ütles Snape pilku paberilt mitte tõstes.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 13, 2008 8:37:51 GMT -5
Daria noogutas taaskord ja astus kiirelt ukse juurde ning astus kabinetist välja ja sulges enda järel vaikselt ukse ning jooksis kiirelt tagas Slytherini puhketoa poole.
|
|