|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 12, 2008 16:52:54 GMT -5
Jas kõndis kergel sammul mööda vangikoobaste vahelisi koridore, käed teksade taskutes ja lahtised juuksed seljale langemas. Õrnalt naeratades keeras ta vasakule, olles ümber mõelnud oma siht koha suhtes, milleks oli just hetk tagasi olnud puhketuba.. Selle asemel kõndis tütarlaps sihitult mööda täiesti suvalist koridori, sammud kivipõrandalt ja seintelt vastu kajamas.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 13, 2008 4:45:56 GMT -5
Oli kuulda taas vaikselt same, mis kuulusid Dariale. Esimese klassi tüdruk kõndis kiirel sammul koridorides, koolirüü lehvimas. Nähes eemal tüdrukut , lähenes Daria vaikselt . Kui ta lõpuks tundis ära Jesi, noogutas tüdruk vaikselt. ,, Hei. " sõnas ta vaikselt, pistes käed taskusse.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 4:48:55 GMT -5
Jas kuulis lähenevaid samme ning märkas siis Dariat, "Hey jah.." vastas ta lihtsalt, ise peatudes ja ennast vastu seina toedates..
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 13, 2008 4:51:56 GMT -5
Daria noogutas taaskord ning kallutas pead, niiet mõlemad patsid kadusid seljataha. ,, Sa olid sel päeval ka hurtsikus kui Dementor seal oli, eks ? " küsis Daria kulme kergitades.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 4:58:42 GMT -5
Jas noogutas, "Jamh.." vastas ta lühidalt..
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 13, 2008 6:06:01 GMT -5
Daria irvitas natuke aega ja kergitas kulme. ,, Heh .. Mina kukkusin ikka kokku ... " lausus ta ning ohkas kiirelt.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 12:45:01 GMT -5
Jas noogutas, "Ega sa ometi oma pead ära ei löönud? Sina olid ju see, kes esmalt mind sinna kutsus ja see järel teatas, et ma edasi ei tuleks.." lausus ta lõbusalt.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 13, 2008 12:48:27 GMT -5
Daria raputas naeratades pead ja kergitas kulme, ,, Ei löönud ... Olin jah, aga ma ei näinud ju ette ära, et mind dementor ründab. " kortsutas ta vaikselt kulme.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 12:50:13 GMT -5
Jas muigas, "Mis nendel dementoridel viga on? Mind on vist oma kolm-neli korda rünnatud.." lausus ta lõbusalt.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 13, 2008 12:52:40 GMT -5
Daria vilistas valjult ja pööritas kiirelt silmi. ,, Mõni möllab , mis teha. " lausus ta tüdinud toonil.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 15, 2008 14:36:15 GMT -5
Jas muigas, "Tõsi.." pomises ta ning hakkas siis mööda koridori edasi minema, vaadates veel korraks üle õla Daria poole, "Näeme." lausus ta lihtsalt ning pööras siis paremale, seistes taas tühjas koridoris.
|
|