|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 9, 2008 6:48:50 GMT -5
Foorumis: 1. Ära tee kahte postitust järjest, on olemas modify nupp. ainult siis võib teha, kui see näeb efektsem nii välja või nii. NT: I postitus - Kui hui´vitavad võite vaadata neid pilte. II postitus - vabandust, huvitavad.MITTE I - Millalgi annad tagasi II - mu pluusi2. Kui on viitsimist, võiksite teha otsekõne teise värviga kasutades ja kui on lõppenud siis . 3. Katsume igast kohtades nt mingis klassis või nii mitte tekitada kahekõnesid. ja ärge olge siis pahased, kui keegi ka liitub teie vestlusega. v a siis, kui minig love stoori ei ole parasjagu käsil 4. Nimesid ärge võtke üks ühele raamatust maha. tehke variatsioone või nii. 5. Kasutake kindlasti kirjavahemärke! suur algustäht pole nii oluline. 6. ärge liiiiiga suuri pilte lisage teksti sisse. sinna võib, kus sul on vaja endast pilte või nii, aga muidu tehke väiksemaks. 7. Olge aktiivsed! 8. Palun kirjutada kirjavigadeta! enamjaolt. võite mu käest ka küsida. PS!!! sdfgfg . fseoj on kirjaviga!!! šalallala. blablalba. kirjavahemärgi JÄRELE jätta vahele tühik, muidu pole vaja.!9. kui on kujunduse kohta midagi ütelda, soovida, palun, tehke seda mulle PM'ina. minult või alati abi küsida. ja avatarid, kui keegi tahab suuremat, saatke mulle link. 10. ÄRA TEE POSTITUST AINULT SELLEKS, ET POSTITUST TEHA! kui ei oska midagi ütelda, ära tee seda.
|
|
|
Post by Punane Dementor aka Chuck on Apr 12, 2008 13:12:28 GMT -5
kui mulle öeldakse: ära mine Sigatüükasse, kas ma siis kohe ei lähe? EI! ma lähen!
|
|