|
Post by Marcus Crastly on Apr 19, 2008 13:05:51 GMT -5
Marcus ärkas täna eriti vara üles ja hiilis pesuruumi, et juukseid kärpida. Ta teadis, et ei tohiks sellisel kellaajal kedagi kohata ja nii on ohutu seal omi toimetusi teha. Poiss sisenes pesuruumi, liikus peegli ette ja võttis kotist välja äsja teritatud noa, käärid ja kreemi. Ta lõikas juuksed esmalt noaga umbes õlgadeni ja otsad silus kääridega ära. Habeme tasandas ta nii ära, kui võimalik. Ikka enne noaga, kuna see oli teravam, ja pärast kääridega nii lähedalt kui võimalik.
|
|
|
Post by Lily Black on Apr 22, 2008 12:32:14 GMT -5
Lily " liugles " õrnalt koridorides ringi . " Lõpuks " ütles ta väsinult , kui oli jõudnud pesuruumi ukse juurde . Ta mõtles : " Ah , kes siis sellisel kellaajal siia tuleb . . . Tegelt , ma ikka igaks juhuks koputan " Ta pani rätiku ja pesemisvahendid maha ja koputas uksele . Ta ei viitsinud oodata , ja kusagilt oli kuulda kellegi samme . Ta katsus ust . See oli lahti . Niisiis astus Lily sisse ja sulges ukse kähku enda taga kinni . Kui ta oli läinud kraane avama , nägi ta mingit poissi . Lily ehmatas , sulges kähku silmad , nende ette pani ta veel enda käed , ja ütles : " Oih , vabandust ! Ma ei tahtnud segada ! Ma lähen kohe ära . " Ta hakkas kuskile poole jooksma , kus arvas ust olema , aga põrkas vastu seina ja jäi maha lebama , lootes , et keegi ta püsti aitab , kuna tal oli nii valus .
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 23, 2008 8:04:11 GMT -5
Marcus oli jõudnud juba habeme lõikamise lõpetada, kui kuulis samme. Keegi astus sisse hetkel, mil tal olid käärid enda kõri juures. Hakates neid maha panema kuulis kolksatust ja keegi kukkus maha. Ta aitas kaaslase üles, kuigi ei saanud aru, kes see oli. Marcus oli õnnelik, et ta niigi palju ära jõudis juba teha. Nüüd oli juba enda näoga. "Said väga hullult viga?" küsis ta tüdrukult ja vaatas ta otsaesist.
|
|
|
Post by Lily Black on Apr 23, 2008 13:03:44 GMT -5
Lily vaatas poisile otsa ja nägi teda päris uduselt . " Ei usu , ma arvan , et lihtsalt mingi muhk . " Ja katsus oma otsaesist . " Autsi . " Ta vaatas uuesti poisile otsa ja nägi teda selgemalt . Ta sirutas käe , küünarnukust kõverdatuna ette ja lausus : " Lily , Lily Black . Ma Hufflepuffist . Sa ? " Lily ei teadnud mis teda seda tegema sundis , aga jahh . Mis tehtud , see tehtud ja ega veidi segase peaga eriti aru ei saagi .
|
|
|
Post by Marcus Crastly on Apr 23, 2008 14:12:08 GMT -5
Marcus jõllitas ikka tüdruku pead. Ta võttis välja võlukepi ja viibutas sellega tema otsaesisele, lootes, et loits aitab. Siis aga ülatas ka oma käe. "Marcus Crastly. Slytherini prefekt." ütles ta teise kätt surudes.
|
|