|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 12, 2008 6:07:24 GMT -5
"no, eks ta's ise teab, mis teeb." lausus Les ja tellis endale veel ühe võiõlle.
|
|
|
Post by jessica on Apr 12, 2008 6:18:33 GMT -5
"Ieps, tema asi, " kinnitas Jess Lesi sõnu.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 12, 2008 10:11:50 GMT -5
"oeh. kuis sul siis siiani läinud on? väga raske ja nii?" küsis Les Jes'ilt, et vaikust murda.
|
|
|
Post by jessica on Apr 13, 2008 1:21:57 GMT -5
"Ei, mul on tegelt siiani kõik suurepäraselt läind, aga sul?" küsis ta Lesilt vastu ning naeratas, seejärel jõi lonksu võiõlut.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 13, 2008 13:06:05 GMT -5
"mul on ka kõik normaalne. tegelt antakse ikka jumala vähe õppida. olen väga rahul" ütles Les ja rüüpas oma jooki. "Gryffindorlased on muidu toredad?" küsis Les, et mitte vaikust tekitada.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 16, 2008 16:41:56 GMT -5
Jas sisenes kergel sammul Kolme luuda ja võttis suuna kohe leti juurde, kus ta endale võiõlut tellis. Kergelt jooki rüübates viis slytherinilane pilgu üle ruumi, märgates seejärel üht tühja lauda, mille juurde ta ka enda sammud seadis ning mõne hetke pärast ka selle taha istuma vajus.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 17, 2008 23:27:17 GMT -5
"njamh, juusiis me oleme nii halb seltskond." lausus Les kurva häälega.
|
|
|
Post by jessica on Apr 18, 2008 8:40:36 GMT -5
"Ära muretse, vb olla olemegi, aga pigem ta näind meid, " lausus Jess naeratava ning mõeldes, miks Les kurvstab selle pärast. Hiljem vastas ta võiõlut rüübates : " Hmm, kuidas keegi, on olemas normaalseid Gryffindore, aga mõned on liiga heatahtlikud. Sulle meeldivad rawenclawlased?"
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 18, 2008 8:44:28 GMT -5
"mõned on jah liiga sõbralikud. Ravenclawlasi pole palju, aga normaalsed suhted on nendega. sulle?" küsis ta huvitunud häälega.
|
|