|
Post by belyze on Apr 21, 2008 13:06:15 GMT -5
"Kuidas keegi selles tunnis seda ainukest positiivset aspekti ei näe?" küsis Chris silmi pööritades ning pööras ennast tüdruku poole. "Nii, ma seletan. Sellest tunnist midagi lõbusamat ei ole, eriti kui see on paaristund Hufflepuffiga. Nimelt, nad on sellised hädapätakad selle tunniga," ütles ta ning jätkas, "Nad ei saa midagi aru. Ütle neile ainult, mida kindlasti mingi taimega teha ei tohi, ning nad teevad seda ilmtingimata!" ütles ta, silmis säde.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 21, 2008 13:08:39 GMT -5
Jasmine turtsatas lõbusalt Chrisi sõnade peale, "Nad ei saa ju nii kui nii ühestki tunnist aru.." lausus ta lõbusalt, "Kuigi, kui aus olla, siis mulle lihtsalt ei meeldi taimeteadus." lisas tütarlaps.
|
|
|
Post by belyze on Apr 21, 2008 13:11:37 GMT -5
"Ei meeldi ta mulle ka, aga Hufflepuffide üle naermas võib seal küll käia. Nad ei oska ju oma vusserdusi ka ära korraldada. Ja siis nad mässavad ja mässavad, ärrituvad ise seal juures, lähevad näost punaseks, ja siis kutsuvad õpetaja appi, olles selleks ajaks olukorra veel hullemaks ajanud, kui ta seda enne oli," jätkas Chris laua taga ennast taas otseks pöörates.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 21, 2008 13:14:18 GMT -5
Jas muigas lõbusalt, "Sama hea, kui vaadata saamatuid gryffe nõiajookides.." lausus ta sama lõbusal, vahest isegi lõbusamal toonil, kui enne. "Tead, sa ikka oskad vastikuid asju lõbusaks teha." lisas tütarlaps Chrisile.
|
|
|
Post by belyze on Apr 21, 2008 13:43:21 GMT -5
Chris muheles kommentaaride peale ning tegi siis tüdrukule silma. "Kõik halva peab ju heaks tegema, muudmoodi ei saa,"
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 21, 2008 13:44:38 GMT -5
Jas noogutas Chrisi sõnade peale, "Nojamh.. Aga igaüks seda lihtsalt ei oska." vastas ta õlgu kehitades.
|
|