|
Post by Marcus Crastly on Apr 12, 2008 6:34:22 GMT -5
"Sul jäi mingi tund ära või ongi nii?" küsis Marc natukene huvi tundes.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 12, 2008 6:36:33 GMT -5
Daria tõstis korraks pilgu ning viis selle peagi tagasi oma peekrile, kust ta oma peegelpilti vaatas. Teiste vestlusesse ta trügida veel ei tahtnud. Vaikselt kulme kergitades, jõi tüdruk vaikselt enda peekrist.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 12, 2008 6:37:04 GMT -5
Jas muigas kergelt, "Esimene tund pidigi vaba olema ja teine jäi mingil põhjusel ära.." vastas ta lihtsalt.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 12, 2008 7:08:13 GMT -5
Daria tõstis pilgu ja viis selle Christinele. ,, Ma kuulsin et mingisugune professor läks siit mõneks ajaks ministeeriumi asjus ära .. Võibolla sellepärast jäigi sul teine tund ära ... " lausus Daria vaikselt.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 12, 2008 7:20:11 GMT -5
Jas kehitas õlgu, "Võib-olla oligi nii.. Aga pea asi, et see tund vaba on.." vastas ta lõbusalt ning rüüpas enda klaasist mahla.
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 12, 2008 7:22:06 GMT -5
Daria naeratas sunnitult ja noogutas seejärel. ,, Daria muidu. " tutvustas ta end kahele poisile lauas . Võibolla oli see ka meeldetuletuseks Christinele.
|
|
|
Post by belyze on Apr 12, 2008 7:38:58 GMT -5
Chris noogutas. "Mul on vaid esimene vaba..." ütles ta ja vaatas siis altkulmu uue tulija peale. "Chris," ütles ta muuseas ja pööras end lauas otse. Tal oli Christine suure joomise peale ka janu tekkinud. Ta ulatas talle tühja klaasi ning ütles: "Vala mulle ka."
|
|
|
Post by Daria Dryfn on Apr 12, 2008 7:41:47 GMT -5
Daria ohkas ainult. Talle polnud keegi veel tunniplaani andnud. Vaikselt mõmisedes vaatas ta taaskord saalis ringi. See oli Beauxbattonist erinev kool. ,, Mulle ei ole keegi andnud veel tunniplaani ... " lausus ta vaikselt ning jõi natuke oma peekrist.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 12, 2008 7:43:17 GMT -5
Jas muigas ning valas Chrisi klaasi mahla täis, "Ja mis sa siis selle vaba tunniga ette kavatsed võtta? Põõnad?" küsis ta uudishimulikult poisi käest.. Daria sõnade peale ta kortsutas aint hetkeks kulme.
|
|
|
Post by belyze on Apr 12, 2008 8:45:16 GMT -5
Chris heitis kiire pilgu Dariale. "Küsin'd siis. Ma toon sulle..." ütles ta ning vastas siis Jasile. "Põõnamise peale ma seda küll raisata ei kavatse..." ütles Chris. "Ma ei tea veel, mis ma teen. Pakud midagi välja?" küsis ta ja vaatas kavala pilguga Jasi poole.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 12, 2008 8:50:16 GMT -5
Jas kehitas õlgu, "Ma ei teagi.. Puhketoas ma istuda iga tahes ei kavatse.. Lähen vist metsa äärde." vastas ta muiates Chrisi poole vaadates.
|
|
|
Post by belyze on Apr 12, 2008 8:59:34 GMT -5
"Metsa äärde? Mis sinna?" küsis ta. "Ma ise arvan, et lähen tüütan seda nn järvevana... Loobin mõned kivid sellele moluskile..." ütles ta silmi pööritades ja tõstis mahlaklaasi suule, sealt lonksu võttes.
|
|