|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 16, 2008 14:11:34 GMT -5
"kui imelik see ka ei tundu oled sina esimene, kes minuga siin nii pikalt vesteldes vastu on pidanud." ütles ta naeratuse saatel Jas'ile.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 16, 2008 14:13:04 GMT -5
Jas kergitas kulme, "On see siis nii raske?" küsis ta lõbusalt.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 16, 2008 14:18:44 GMT -5
"noo, tavaliselt ma üldse nii rahulikult ei räägi. kuigi end ma temperamentseks ei pea siis vb ma lähen liiga kiiresti närvi. või ootan inimestelt liiga palju. või räägin liiga palju arutlevat-teaduslikku teemat ja kipun monolooge pidama. võib-olla kõike seda. kõrvaltvaatajal on seda kindlasti kergem ütelda." lausus ta seekord mitte nii väga lõbusa häälega.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 16, 2008 14:20:44 GMT -5
Jas turtsatas, "Ahh.. Sa pole pooltki nii hull, kui mu tädi.. Sinuga on üpriski võimalik suhleda." vastas ta.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 16, 2008 14:24:55 GMT -5
"ma võtan seda kui komplimenti" lausus ta muigega. hetke pärast aga lisas:"mis su tädi siis nii hull on?" ja seda naeruga.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 16, 2008 14:27:42 GMT -5
Jas turtastas, "Tema.. Ta räägib kogu aeg ise endaga.. ja viimasel ajal ka nn vaimudega, kes pole mitte jäljed, vaid täiesti olematu tühjus." vastas ta muiates.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 16, 2008 14:33:11 GMT -5
"selles suhtes meenutab ta mind. mulle meeldib samuti monolooge pidada. imelik on seda ainult teiste kuuldes teha. ja nüüd oli mul seda muidugi vaja ütelda..." lisas ta viimase lause justkui endale pahandades.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 16, 2008 14:38:58 GMT -5
Jas turtsatas, "Hee.. Vahest on asi selles, et sa oled pidevalt üksi?" pakkus ta.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 16, 2008 14:43:08 GMT -5
"mnjaaaaa.." kaalus tüdruk seda võimalus. "kuid niisamuti võib see olla tingitud siiski minu nõudlikkusest. vanemad kavatasid mind täiskasvanuks. lapselikku käitumist ei tohtinud olla ja oma asjade eest vastutasid põhimõtteliselt titest saati. monoloogides arutan ma tavaliselt teaduslikke asju nagu meilgi täna jutuks tuli, meeste olemasolu. või siis keskaja inimeste lollus. tihti ei leia ma piisavalt sõnaoskajaid kaaslaseid, kellega selliseid asju rääkida. ja jälle ma pidasin ühe pika monoloogi maha. nii kergesti need tulevadki..." lõpetas ta lõpuks.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 16, 2008 14:44:57 GMT -5
Jas turtsatas taas ning kergitas siis kulme, "Raske lapsepõlv, ah?" küsis ta.
|
|
|
Post by Lesley H. M. Blackwell on Apr 16, 2008 14:47:35 GMT -5
"tegelt ma olen neile tänulik. vaadates teisi, kui lapselikult mõned ikka käituvad mõtlen, et jumal hoia, kui nemad kunagi suureks kasvavad. KUI nad suureks kasvavad.." lõpetas ta lause rõhutusega.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 16, 2008 14:49:41 GMT -5
Jas muigas, "Ja mina käitun ka lapsikult?" küsis ta lõpuks.
|
|