|
Post by belyze on Apr 13, 2008 13:29:39 GMT -5
Chris suunas võlukepi valgusega enda ette, ent pimedas kükitanud krõbistajale see ei meeldinud. Ta hüppas üle poisi ja tema kõrval seisva tüdruku. Kui Chris valguse taas sinnapoole lükkas siis hüppas olend tema poole. Chris viibutas kätt ja olend lendas veidi kaugemale. "Huvitav. Ma pole sellist veel näinud..." pomises Chris endamisi ja astus olendi ja Jasi vahele.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 13:36:09 GMT -5
Jas kortsutas kulme, püüdes olevust täpsemini näha, Chrisi selja tagant vaadates, "On sul aimu, kes see on?" küsis ta vaikselt poisi käest.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 13:45:38 GMT -5
"Eip.... Aga ta ei salli valgust ja tuld," ütles ta ning sirutas välja oma käe, mille peopessa ilmus leek. Olend ehmus ja hüppas üle tema, nüüd kõrgelt Jasmine poole kukkudes. Chris pööras, kuid siis oli juba hilja.((nüüd peadki "võlukepist kinni hoidma" nagu Chris ennustas! ))
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 13:52:18 GMT -5
Jas kiljatas ehmudes, kui olend põhimõtteliselt tema peale kukkumas oli. Olles täielikus segaduses vibutas ta oma võlukeppi ning olevus lendas eemale..
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 14:00:21 GMT -5
Chris sammus kindlal sammul sinnapoole kuhu olend maandus ning saatis tema poole lühikesi tulejugasid, teda nõnda eemale juhatades. Viimasel korral viibutas ta lihtsalt käega ning olend lendas kaugusesse. Häälte järgi sibas ta eemale kuni teda lõpuks ei kuulnud. Ta pööras siis ringi ja tõttas tagasi Jasi juurde. Ta kükitas. "Oled korras?"
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 14:02:34 GMT -5
Jas tõusis värisides püsti, "Ma arvan küll.." vastas ta vaikselt, vaadates sinna suuna, kuhu olend kadunud oli..
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 14:04:34 GMT -5
Chris viskas samuti pilgu kaugusesse. "See on nüüd läinud. Vabanda, et su siia vedasin...." ütles ta, aidates väriseval tüdrukul püsti seista.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 14:08:29 GMT -5
Jas raputas pead, "Ei.. Mina olin ju see, kes üldse metsa tahtis tulla.." lausus ta sama vaikse häälega, nagu enne ning vaatas siis uuesti Chrisi poole..
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 14:13:13 GMT -5
"Aga hääle peale otsustasin mina kohale ronida. Sa veel peatasid mind, aga ma lohistasin su kaasa," ütles ta. "Tahad tagasi minna?" küsis ta, käsi ümber tüdruku puusade, et püsti hoida.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 14:17:40 GMT -5
Jas raputas taas pead.. "Ma ei tea.. Vahest mitte veel.. On siin kusagil istuda?" küsis ta lõpuks, ümbruses ringi vaadates.
|
|
|
Post by belyze on Apr 13, 2008 14:31:05 GMT -5
Chris vaatas enda ümber ringi ja nägi mõned meetrid eemal suurt palki. "Siiapoole!" ütles ta ning tõstis siis kohkunud tüdruku sülle ning viis ta palgile istuma.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 14:33:18 GMT -5
Jas istus tänulikult palgile ja vaatas siis Chrisile otsa, "Kes kurat see ikkagi oli?" küsis ta lõpuks segaduses ning vaatas Chrisile otsa, "Enesetunne igatahes peale temaga kohtumist küll ei paranenud.." lisas ta õrnalt muiates..
|
|