|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 11:09:28 GMT -5
Jas raputas pead, "Ei, mitte just seda, aga ikkagi.. Millest see abi?" küsis ta uuesti..
|
|
|
Post by jessica on Apr 13, 2008 11:12:44 GMT -5
Nüüd ei olnud Jessical kuhugi põgeneda ja ta otsutas öelda tõtt, ükskõik kuidas teine reageerib sellele : " See kõlab veidi imelikult, aga sa meeldid mulle, kui sõber . "
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 11:20:26 GMT -5
Jas vaatas Jessicale otsa, olles ise täielikult tummaks löödud.. "Eem.. Noh, egas sõbrad ju keelatud polegi.. Isegi mitte siis, kui üks neist on Slytherinis, teine Gryffindoris.." lausus ta, oma kõne võimet tagasi saades ning lisas siis, "Mu isa oli Gryffindoris ja ema Slytherinis.."
|
|
|
Post by jessica on Apr 13, 2008 11:23:37 GMT -5
Jessica oli õnnelik, et Jas ei vihastanud. "Minu mõlemad vanemad olid tegelikult Slythernis," lisas ta Jasminile naeratades.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 13, 2008 11:28:03 GMT -5
Jas kergitas kulme, "Siis oskad sa selle maja inimestega suhelda?" küsis ta uudishimulikult Jessicalt.
|
|
|
Post by jessica on Apr 14, 2008 3:59:55 GMT -5
"Pole palju katsetanud slythernilastega suhtlemist, vanematega saan normaalselt läbi, kuid nad on hämmingus, et ma Gryffindori sain, " vastas Jessica kergelt Jasile ja istus ühele toolile, mis oli seisnud seal samas.
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 15, 2008 11:03:48 GMT -5
Jas muigas, "Aga ikkagi.." lausus ta lühidalt ning toetas ennast siis vastu vastas seina.
|
|
|
Post by jessica on Apr 16, 2008 9:01:10 GMT -5
Selleks et piinavat vaikust katkestada, küsis Jes prefektilt: " Millega muidu tegeled, mingi hobi äkki vms ?"
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 16, 2008 9:08:56 GMT -5
Jas muigas Jessica küsimuse peale, "Hobid.. Noh, nende all võiks vist ära mainida laumise.. Aga muidu ei tegele ma millegi enamaga, kui lihtsalt elamisega.." vastas ta ning küsis siis vastu, "Ise?"
|
|
|
Post by jessica on Apr 16, 2008 9:11:57 GMT -5
Jessi suust oli kuulda pisikest muiet, " Hehe, ma armastan samuti laulmist, pealeselle ka muundamist ja lendamist. Aga vabal ajal tavaliselt logelen niisama. "
|
|
|
Post by Christine Jasmine Cregan on Apr 16, 2008 9:13:52 GMT -5
Muie Jasi näol venis Jesi vastuse peale laiemaks. "Millised tunnid muidu lemmikud on? Ja millised välja kannatamatud?" küsis ta lõpuks.
|
|
|
Post by jessica on Apr 16, 2008 9:26:00 GMT -5
"Üheks rõvedaks tunniks on ennustamine, ma ei tea miks, aga atmosfäär klassis ja õpetaja ise on nagu õudusunenägu, " rääkis Jess tooliga veidi kiikudes, "Meeldivaimateks tundideks on muundamine ja lendamine, aga kahjuks pole siin Sigatüükas mingiseid laulutunde." Jessica lõpetas tooliga kiikumist, sest talle hakkas õõtsumis ja toolikrigina hääl närvidele käima, seejärel vaatas ta Jasi ja küsis, " aga sinu vihatuim ja lemmiktund?"
|
|